hippie subcultura

Toți copiii au o perioadă cândnoi cunoștințe, noi nevoi și noi modalități de auto-realizare apar. În aceste momente, adolescenții se pot alătura uneia dintre diferitele formațiuni informale. Desigur, pentru mulți părinți, acesta este un șoc mare. Dar, nu în panică! Să încercăm să înțelegem ideile și semnificația uneia dintre aceste companii.

Deci, hippii

Mișcarea hippie a apărut în SUA la începutul anilor '60XX secol. Însuși cuvântul are forma unui adjectiv (care, care unul) și este tradus ca "cunoaștere". Ele sunt numite și "copii de flori". Florile hippienilor au fost date trecătorilor, au fost inserate în butoi de armă, au tuns în părul lor lung.

Din toate subculturile posibile de tineret ale hippilor -cei mai iubitori de pace. Apărând, hippii s-au opus folosirii armelor nucleare și luptei în Vietnam. De asemenea, realizările lor includ promovarea revoluției sexuale. Ele sunt pentru iubire gratuită, dar nu pentru deznădejde, după cum s-ar putea gândi, ci pentru sentimente. Unul dintre primii hippii a fost sloganul "Fă dragoste, nu război" - "Fă dragoste, nu război"!

Cum ați trăit și ce au făcut hippiiii?

În perioada de apogeu a acestei mișcări,relocări permanente, pe autobuze decorate luminos, în care au fost amenajate adevărate "case pe roți". Strângerea companiilor mari, hippii au călătorit.

Aș vrea să vă spun despre o tradiție,care a apărut în hippies în 1972, numele acestei tradiții este "Rainbow Gathering" - "Colecția Rainbow". Într-unul din statele americane, aproximativ o mie de tineri au urcat pe un munte și, ținând mâinile, au stat în tăcere timp de o oră. Tacerea și meditația hippies au vrut să realizeze că pe pământ a existat pace. După această acțiune, hippii au început să apară în întreaga lume, propovăduind ideea: "Viața fără violență și în unitatea cu Mama Pământ".

În Uniunea Sovietică, a existat și această mișcare. Numai pentru diferența față de masa generală pe care au echivalat-o cu fenomenul psihozei în masă. Primul "Rainbow" din Rusia a avut loc în 1992. De atunci, toți hippii moderni au susținut această tradiție. Adevărat, domeniul de aplicare al "curcubeului nostru" este mai mic.

Ca multe mișcări de tineret, hippii au propriile lorsimbolismul este un "suzetă" (piciorul porumbelului într-un cerc). "Pacifik" simbolizează ideologia pacifismului. Dar, în prezent, acest simbol este atât de publicat încât îl puteți întâlni sub formă de tot felul de patch-uri, nu numai printre hippii, ci și printre oamenii obișnuiți.

Hippies în aceste zile

Condițional, este posibil să divizi hippii în "bătrâni" și„Tineret“. "Bătrânii" sunt, de regulă, persoane de vârstă de 40 de ani, care nu au o familie, un loc de muncă permanent și un loc de reședință. "Tinerii" sunt hippii moderni, cu motto-urile și conceptele lor parafrazate. Ei nu mai au aceste valori și nu înțelegerea acestui curent. Pentru mulți tineri, stilul de hippie este doar o oportunitate de a-și acoperi dorința de lascivitate și de o pasiune pentru droguri. Din nefericire, ei nu înțeleg fondatorii acestei mișcări, vorbind despre dragoste liberă, pură. Da, în anii de formare a acestei subculturi, hippii erau îndrăgostiți de droguri ușoare, dar LSD era permis. A fost folosit chiar de medici, crezând că sub influența acestui medicament o persoană poate înțelege mai bine

hippy simboluri

în sine și să se ocupe de problemele lor psihologice.</ P>

Acum sa schimbat mult. De aceea, de regulă, adolescenții, îndepărtați de tendința informală, sunt păstrați doar la atribute interesante. Dacă observați că copilul dvs. sa alăturat acestui curent, atunci pur și simplu vorbiți cu el într-un mod prietenos. Spuneți-ne despre idealurile și obiectivele adevăratelor hippies. Spuneți-i că fondatorii acestei mișcări s-au opus agresiunii și negativității. Sunt sigur că te poate înțelege.

Și, în cele din urmă, pentru a vă calma, voi spune astahippies - aceasta este limita de varsta pentru copilul tau. Cineva devine punk, goth sau rapper, dar totul dispare cu timpul. Pentru mulți, aceasta rămâne doar o memorie plăcută. Și numai unul din 100 de adolescenți nu depășește acest hobby.