Pantofi pentru adolescenți

Întotdeauna a fost dificil să alegeți încălțămintea unui copil. Este necesar și dimensiunea corectă pentru a ridica și un stil și pentru a ține cont de recomandările ortopedilor. În ceea ce privește pantofii pentru adolescenți, este chiar mai greu de ales. În plus față de toate cele de mai sus, este de asemenea necesar să se obțină consimțământul copilului însuși. Și îi place adesea acele modele care nu pot fi numite încălțăminte ortopedică pentru adolescenți. Și problema alegerii pantofilor este motivul pentru un alt dezacord între generații.

Ce fel de pantofi au nevoie de adolescenti?

Prin urmare, părinții trebuie să se consulte mai întâicu copilul său, indiferent de pantofii pe care dorea să-i cumpere. Dacă sunteți limitat la posibilitățile financiare, atunci nu cumpărați multe perechi de pantofi cu un scop funcțional. Piciorul unui adolescent este în creștere rapidă, iar de la pantofi crește de obicei mai devreme decât se consumă. Prin urmare, este optim pentru a avea o pereche de pantofi pentru fiecare caz.

Ca încălțăminte de sport pentru adolescenți poateDu-te pentru adidași și adidași pentru băieți sau mocasine pentru fete. Atunci când alegeți un pantof de sport pentru adolescenți, urmăriți prezența pernei de amortizare, care reduc povara asupra coloanei vertebrale la mers și alergare.

Acordați o atenție deosebită școlilor pentruadolescent. El va merge în ea pentru întreaga zi de școală, așa pantofi elegant în acest caz pentru adolescenți nu este potrivit. Pentru școală este mai bine să alegeți pantofi din materiale naturale și lumină în greutate. Dacă școala are ocazia să poarte pantofi interschimbabili - bine! Deci, în timpul exercițiilor, piciorul copilului nu va transpira și nu va obosi.

Mulți se întreabă dacă este potrivit pentru adolescențiPantofi cu tocuri. Răspundem. Potrivit! Și nu numai pentru fete, ci și pentru băieți. Un toc mic este disponibil în aproape toate pantofi ortopedici adolescent, ceea ce înseamnă că călcâiul în astfel de pantofi este permis. O altă întrebare este, bineînțeles, înălțimea călcâiului. Atunci când alegeți ghidat de o regulă simplă: „este mai puțin - cu atât mai bine.“ Și aproape toată încălțămintea adolescente, chiar și la modă, vine cu un toc mic.

O adolescentă poate purta pantofi și mai departeTocuri mari. Dar mai întâi trebuie să-i explicați că o astfel de încălțăminte este purtată numai în cazuri speciale (de exemplu, în vacanță) și nu puteți merge în fiecare zi. Acest lucru este dăunător pentru circulația organelor pelvine. Pantofii de iarna ar trebui sa fie pe talpa de cauciuc, cu protectori buni. Acest lucru vă va proteja copilul împotriva căderii pe gheață și rănirii.

De unde să cumperi pantofi pentru adolescenți?

Un loc foarte popular pentru a cumpăra pantofi estepiață. Dar nu am recomanda sa cumparam pantofi pentru copii si adolescenti acolo din doua motive. În primul rând: pantofi elegant teen pe piață nu sunt de vânzare. Și pentru un copil adolescent când cumpără pantofi, acest criteriu este foarte important. În al doilea rând: când cumperi pantofi de pe piață, nu poți fi sigur de calitatea sa. Chiar dacă ați găsit acolo pantofi de la un producător bine-cunoscut și de încredere, atunci nimeni nu va da o garanție că acest lucru nu este un fals. Cu folosirea sa activă (adolescenții care practică), ea se poate prăbuși pur și simplu. Să nu mai vorbim de faptul că astfel de pantofi nu puteți sta nici măcar prima întâlnire cu o băltoacă. Și trebuie să cumperi o pereche nouă.

Prin urmare, este mai bine să alegeți pantofii în magazine specializate la urma urmei. În plus, în magazinele cu produse pentru copii puteți cumpăra și adolescente adesea pantofi.

Mulți părinți au îndoieliprivind dimensiunile încălțămintei pentru adolescenți. Mai ales dacă intenționați să cumpărați pantofi scumpe importate. Mărimea acesteia este, de asemenea, importată, iar oamenii noștri sunt adesea pierduți. Prin urmare, vă sugerăm să vă familiarizați cu grila de dimensiuni a pantofilor pentru un adolescent. Afișează pantofi de până la 39 de dimensiuni. Pantofi de dimensiuni mari nu mai sunt considerați adolescenți.

statele Unite ale Americii Regatul Unit Europa Rusia și Ucraina
1 13.5 31.5 31.5
1.5 1 32 32
2 1.5 32,5 32,5
2.5 2 33 33
3 2.5 34 34
3.5 3 34.5 34.5
4 3.5 35 35
4.5 4 36 36
5 4.5 36.5 36.5
5.5 5 37 37
6 5.5 38 38
6.5 6 38.5 38.5
7 6.5 39 39