tunsori pentru adolescente

Tunsori moderne la modă 2013 pentruadolescentele nu ar trebui să fie doar practice, cum ar dori mamele lor, ci și elegante. La urma urmei, o adolescentă este deja o mică doamnă, care vrea să arate atractivă și neobișnuită. Mama în adolescență poate deveni fie un prieten, fie o asemănare cu Cerberus, care se gândește doar la performanța școlară. Dar nu e vorba de tine, nu? Apoi, să ne familiarizăm cu ceea ce coafuri pentru fete adolescente astăzi în tendința de artă lume coafor.

Păr lung

Parul luxos, lung, bine îngrijit, niciodatăva ieși din modă. Ele dau fetei un farmec deosebit și un mister ușor. În plus, lungimea vă permite să faceți o varietate de coafuri cel puțin în fiecare zi. Singura condiție este îngrijirea zilnică, în caz contrar capul șic al părului riscă să devină un fel de pakli.

În tendință, subliniate brusc forme și expresiveline. Perfect chiar bangs, care acoperă ușor sprâncenele, dă rigoare, dar o adolescentă nu face rău deloc. Capetele pot fi la fel de lungi și profilate cu atenție. De câțiva ani, poziția sa de lider a ținut tunsorile pentru adolescenți. Și dacă mai devreme această tunsoare era prerogativa fetelor, astăzi a fost împrumutată de tineri care purtau tunsori alungiți. Opțiunea fără bang are și dreptul de a exista. Lanțurile care încadrează fața, pot fi diferite cu câțiva milimetri și chiar centimetri (efectul părului "rupt").

Parul cu lungime medie

Pentru această lungime, cele mai populare opțiuni sunt:acesta este un pătrat, o fasole și soiurile lor. Aceste tunsori oferă oportunități excelente pentru a face coafuri frumoase pentru fete adolescente pentru fiecare zi. Excelente astfel de tunsori pentru adolescenti arata cu un bang (cu o tăietură uniformă sau oblică). Aruncările clasice de arc nu renunță la poziții. Acordați atenție ajustărilor asimetrice. Aceasta este o soluție excelentă pentru fetele îndrăznețe care nu se tem de experimentare. Este un fel de păr din când în când, arată fanii popului diva Rihanna.

În cazul în care părul nu este suficient de volum natural, o tunsă ruptă cu aspectul unui capac pe cap va face față acestei sarcini. Astfel, imaginea va fi obrazitoare și rebelă.

Păr scurt

Seturi de tunsoare rapide și ușor de instalatpentru fete adolescente, ele se vor potrivi fetelor scurte și subțiri care conduc un stil de viață activ. Astăzi, tunsoarea cea mai populară este un pixie. Capul de păr tuns este combinat în mod surprinzător cu zonele occipital și temporal tăiate.

Pentru a stabili tunsori scurte este o plăcere. Există atât de multe opțiuni pentru care sunt utile mousses, geluri și uscătoare de păr. Părul original arată pe părul scurt, așezat cu un gel și cu o duză de deget pentru un uscător de păr. Direcționate în direcții diferite subțire - este elegant și, cel mai important, este nou, deoarece este puțin probabil să faceți dublu același stil.

Bratari asimetrici lungi cu tunsoare scurtapare impresionant. Dacă bretonul este scufundat sau străpuns, atunci împrejurimile se vor întoarce într-o surpriză plăcută. Doar nu exagerati, pentru a nu fi ca un papagal!

Încredeți-vă pe profesioniști

O tunsoare bună făcută de un profesionistun maestru, adesea nu își poate permite o școală medie. Dacă vrei ca fiica ta să vadă în cele din urmă ceea ce ea a visat la capul ei, scrie-o la un coafor certificat care lucrează în salon. Stilul și frumusețea, după cum se știe, necesită sacrificii. În acest caz - material, dar fericirea radiată de fiică, va fi recompensa ta!

tunsori pentru fete adolescente 1

tunsori pentru fete adolescente 2

tunsori pentru fete adolescente 3

tunsori pentru fete adolescente 4

tunsori pentru adolescente 5

tunsori pentru fete adolescente 6

tunsori pentru fete adolescente 7

tunsori pentru adolescente 8

tunsori pentru adolescente 9