Cum să devii emo

Ca protest împotriva dogmelor societății consumatoare în 20 de aniAu existat diferite subculturi ale tineretului, care, de regulă, înspăimântă părinții adolescenților, în special cei care privesc cu groază copilul lor reîncarnat. Acest lucru nu este întotdeauna corect și justificat: mai întâi trebuie să înțelegeți esența acestei sau acelei tendințe a tineretului, să vorbiți deschis cu copilul și apoi să trageți concluzii. Una dintre aceste subculturalități tinerești moderne a luat naștere în anii '80 în Vest și a susținut o direcție muzicală deosebită, aproape de punk. Ca orice altă mișcare a tineretului, permite adolescenților să se exprime prin îmbrăcăminte, păr, muzică.

Imaginea emo

Îmbrăcămintea emo este de obicei exprimată în două contrastanteCulorile, cel mai adesea, sunt roz și negru. Tricouri, bluze cu amprente strălucitoare, adidași de tip rag-top, jachete dungate sau blugi strânși, o curea largă cu nituri, o pungă deasupra umărului - aceasta este imaginea tipică a unui adolescent emo. Completați bretonul lui oblic, pini de copii și arcuri în părul fetelor, pielea ușoară și ochii viu colorați. Adolescenții care se identifică cu această subcultură sunt, de asemenea, buni la piercing, piercing-se pentru tot ceea ce pot face cu imaginație și curaj. Muzica care asculta emo, poate fi atribuita in conditii de siguranta post-hardcore sau punk pop, dar esenta melodiilor este una - iubire, durere si moarte.

Cum să devii emo?

Dacă credeți că reprezentanții subculturii, atunci emo-este, mai presus de toate, starea interioară a sufletului omenesc. Și pentru a se arunca în lumea lor, nu este suficient să purtați haine potrivite și să tăiați un bang. Adolescentii dau sfaturi destul de simple si naivi despre cum sa devii o fata emo sau un baietel emo:

  • Nu vă fie frică să vă exprimați sentimentele: plângeți plâns, râdeți cu voce tare;
  • Nu depind de opinia societății;
  • fi deschisă altora, dar păstrează încă o parte a lumii interioare cu el (acest lucru este simbolizat de un bang care acoperă fața);
  • deseori și mult pentru fotografiere;
  • ascultați muzica potrivită.

Dacă abordăm problema în mod serios, dar nupentru a ceda tendintelor de moda, este mai bine sa te familiarizezi cu istoria subculturala a tinerelor emo, sa citesti forumuri tematice dedicate, sa intelegi cum lumea voastra interioara este asemanatoare cu ideile si gandurile reprezentantilor curentului negru si roz.

Simbolul și atributele emo

Ca toate subculturile, emo au propriile lor,specifice numai pentru ei, semne și simboluri. Principalele atribute care pot identifica în condiții de siguranță emo adolescent sunt umăr geanta, set de icoane, brățări colorate sau bratari, margele multicolore, și partea superioară a imaginii - o moale ursuleț de pluș, care este de multe ori rupt deschide stomacul este cusut fir grosier.

emo atribute

Emo personajele sunt un craniu cu oase, o inima roz, o arma neagra sau roz, o stea negru cu cinci puncte pe fond roz.</ P>

Psihologia emo

După cum sa menționat deja mai sus, pentru emo principalul lucru -expresia emoțiilor. Destul de des, fetele și băieții din această subcultură sunt oameni vulnerabili și deprimați. Principalele emoții care trăiesc emo sunt dragostea, melancolia, singurătatea. Și dacă un adolescent își întreabă întrebarea: "Ce ai nevoie pentru a deveni un emo?", Apoi pentru început trebuie să se gândească la aceste emoții, indiferent dacă este capabil să le experimenteze zi de zi. De asemenea, se presupune că reprezentanții acestei mișcări de tineret sunt capabili să se simtă mai emoționată și mai profundă și mai empatică.

Părinții, ale căror copii s-au alăturat negru și rozsubcultura, ar trebui să țină cont de esența părerii adolescenților emoționali, să nu-i exercite presiuni și, în orice caz, să nu se certe pentru o alegere atât de îndrăzneață. Va veni timpul și el își va da seama de corectitudinea deciziei sale și poate doar "să crească" din această imagine.