Sutiene pentru adolescenți

Acest articol se adresează în mod specific acelor mamemature fiice, care sunt deja coapte cu întrebarea: "Cum de a alege sutien pentru adolescenti?". Nu este deloc proverbul atât de popular: "Copiii cresc încet, dar cresc repede". Se pare că fată dvs. a fost o papusa recentă cu obrajii ciudați, dar acum arcuri și ursuleți de pluș sunt uitate în colț - este timpul pentru o schimbare! Cine altcineva va instila abilitatea de a alege lenjeria de corp dreapta, cum să nu mama?

Sarcina unei mame cu adevărat îngrijitoare nu estedor de momentul când fiica începe să se transforme într-un adolescent. Probabil veți fi surprins, dar dacă întrebați motorul de căutare pentru expresia "sutiene pentru adolescenți", unul dintre primele rezultate va fi un link către forum cu întrebarea: "Cum să-i spuneți mamei mele să cumpere un sutien". Prin urmare, indiferent de cât de ocupat sunteți, încercați întotdeauna să mențineți o relație de încredere cu o fiică în creștere - este minunat dacă vine la voi cu prima cerere timidă: "Mamă și e timpul să cumpăr un sutien".

Deci, la ce vârstă poate o fată dejaAveți nevoie de un sutien pentru o adolescentă? De obicei este de 12-13 ani, dar, firește, totul aici este foarte individual. Pentru fetele cu pubertate timpurie, un sutien poate deveni o bucată obișnuită de spălare înainte. Și există oameni tineri care au o nevoie specifică pentru un sutien nu este pentru o lungă perioadă de timp, dar, de regulă, și în acest caz, copilul cere să cumpere un sutien cel puțin pentru că a purtat deja totul. Chiar dacă credeți că în cazul ei, acest detaliu este destul de excesiv, nu râde, și să se abțină de la a comenta, „cosuri“ - Adolescenții sunt foarte vulnerabile. Este mai bine să cumpere ceva ce nu ar putea avea nevoie de un copil decât să-l relație de încredere, emoțională strica. Lasă-i pe fiică să încerce să decidă dacă are nevoie de sutien sau nu.

Pungile pentru adolescenți

Deci, unde să începeți atunci când alegeți sutiene pentru o adolescentă? Cea mai mică dimensiune disponibilă în comerțbrassiere - zero, circumferința pieptului ar trebui să fie de cel puțin 65-68 cm. Dacă nu există un astfel de volum în piept, puteți acorda atenție vârfurilor elastice. Acum sunt disponibile pe scară largă pentru vânzare, dar opțiunea ideală - lenjeria fără cusătură din bumbac moale.

Încercați să nu cumpărați pentru adolescențisutiene de modele adulte - preferă lenjerie, adaptate fiziologiei copiilor. Brațele cu oase și cupele apropiate nu sunt pentru ei! Va veni un alt moment de kituri sexuale, iar acum acest lucru este plin de microtraumas de glande mamare, care este foarte periculos la momentul formării lor. Cel mai important - asigurați-vă că vă asigurați că sutienul pentru adolescent corespunde mereu mărimii reale, modificată pe măsură ce crește sânul. Acest lucru este necesar pentru a forma forma corectă a glandelor mamare. Și dați preferință lenjeriei cu curele - sutienele fără suport pot prinde ganglionii limfatici.

Moda este minunat, dar cerințele de bază care trebuie să fie ghidate atunci când alegeți un sutien adolescent sunt:

  • material din țesături naturale, de preferință fără sudură;
  • Bras pentru fete adolescente

  • dimensiuni adecvate: sutienul nu se lipeste in corp, pieptul nu atarna peste cupe;
  • confort și confort în purtare: sutienul trebuie să susțină pieptul, dar nu trebuie să interfereze cu mișcarea, respirația.

Prin urmare, sfatul nostru este să alocăm timp pentru o excursie cufiica cumpărături la diferite versiuni pe îndelete măsurați din nou de sutiene pentru adolescenti si alege cu ea este una care îndeplinește nu numai toate cerințele alegerea corectă de haine, dar, de asemenea, să se bucure de copilul dumneavoastră. O campanie completă poate fi o ceașcă de ceai în cafenea cu prăjituri și conversație sinceră cei doi prieteni foarte apropiați.