A trecut mai mult de o jumătate de secol de la moartea lui Marilyn Monroe, dar ea nu încetează să mai admire. Monroe - o pictogramă de stil și ideală pentru multe femei, inclusiv celebrele actrițe și supermodele.

Zeci de stele continuă să încerce diverse imagini ale blondei legendare, încercând să pătrundă în misterul farmecul lui Monroe.

Monica Bellucci

52 de ani, actrita italiana a decisreîncarnat la Marilyn pentru filmarea revistei Madame Figaro. În contul său Instagram, Bellucci a postat o fotografie pe care apare în imaginea unei blonde de platină. Deși nu este clar dacă peruca sau actrița a fost folosită pentru a-și vopsi părul, un lucru este sigur: Monica arată chic!

Monica Bellucci în imaginea lui Monroe

madonă

La începutul carierei sale, Madonna a imitat adeseaMarilyn. Ea a facut-o foarte bine: exploatand imaginea faimoasei blonde, ea, in acelasi timp, nu si-a pierdut individualitatea. Ambele femei au devenit simboluri sexuale, dar dacă Monroe a radiat sexualitatea sexuală și feminină, atunci Madonna - agresivă și sfidatoare.

madonă

madonă

Andzhelina Dzholi

Angelina Jolie și-a încercat imaginea "a laMarilyn Monroe ", când a fost împușcată în filmul" Viața sau ceva de genul ăsta ". Adevărat, aici nu a jucat singură actrița, ci doar o fată care a aspirat să fie similar cu Monroe.

Angelina Jolie în imaginea lui Marilyn Monroe

Charlize Theron

Aceasta fotografie a fost luată la începutul unei cariere Charlize atunci când tineri starleta nimeni nu știa.

Charlize Theron în imaginea lui Marilyn Monroe

Michelle Williams

Actrita a jucat rolul de simbol al sexului de la Hollywoodfilmul "7 zile și nopți cu Marilyn Monroe". Și, deși în viața lui Michelle nu arată ca Marilyn, pe ecran a devenit aproape o copie a frumuseții legendare. Lucrurile moderne de machiaj se întreabă!

Michelle Williams

Michelle Williams

Michelle Williams

Kelly Garner

Garner a încorporat imaginea unei actrițe într-o mini-serie2015 "Viața secretă a lui Marilyn Monroe". Inițial, Angelina Jolie a fost invitată la rolul principal, dar ceva nu a funcționat ... Cu toate acestea, Garner a reușit să se transforme perfect într-o blondă fatală și să spună publicului despre viața sa secretă ...

Kelly Garner în imaginea lui Monroe

Nicole Kidman

Renumitul australian reîncarnat la Monroe pentru filmul pentru revista Harper's Bazar. Fotografiile au fost foarte reușite, deoarece Nicole are aceleași caracteristici fine și îngrijite ca și Marilyn.

Nicole Kidman în imaginea lui Monroe

Christina Aguilera

Christine nu ascunde că este fan al lui Monroe. Ea copiază destul de des stilul simbolului sexului: își bate părul, pictează buzele cu un ruj strălucitor, pune pe rochii în stilul anilor '50.

aguilera

Britni Spirs

La un moment dat, Britney Spears a "rănit" pe Marilyn Monroe. A citit toate cărțile despre actriță, a mers în mod regulat la mormânt și chiar a vrut să fie îngropată lângă idolul ei.

Britney Spears în imaginea lui Marilyn Monroe

Lindsay Lohan

Lohan este un alt fan devotat Monroe. Cu 10 ani în urmă, ea a jucat într-un film care împodobește cele mai recente fotografii ale actritei, făcute cu câteva zile înainte de moartea ei. Criticii au recunoscut în mod unanim lucrarea lui Lohan ca fiind un eșec, unul dintre ei scria:

"La 21 de ani, Lohan arată mai în vârstă decât Monroe, care la acel moment era 36 de ani"

Lindsay Lohan sub forma lui Marilyn Monroe

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson este adesea comparat cu legendarulactrita din anii '50, numind "modernul Marilyn Monroe". Oricum, sesiunea de fotografiere făcută pentru compania de publicitate Dolce & Gabbana sa dovedit a fi foarte reușită: în ea Scarlett arata ca Marilyn, dar în același timp rămâne și ea însăși.

Scarlett Johansen în imaginea lui Monroe

Paris Hilton

În 2010, o leoaică seculară a lansat parfumul Tease. La prezentarea parfumului a apărut în imaginea lui Marilyn Monroe și a arătat foarte bine.

Paris Hilton

Paris Hilton

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow a jucat în imaginea lui Marilyn Monroe pentru campania de publicitate Max Factor. În plus, în cadrul acestei campanii, ea sa reîncarnat și ca Audrey Hepburn, Brigitte Bardot și Madonna.

Gwyneth Paltrow în imaginea lui Monroe

Kim Kardashian

Nu puteam rezista tentației de a mă simțiMonroe și Kim Kardashian. Sa transformat într-un simbol al sexului din anii '50, de dragul unei trageri de fotografie într-unul din numerele "Vogue" brazilian. Deși Kardashian este exact opusul lui Monroe, ea arată minunat în fotografii, deși nu foarte asemănătoare!

Kim Kardashian în imaginea lui Monroe

Anna Nicole Smith

Anna Nicole este adesea comparată cu Marilyn Monroe, nuDoar din cauza aceleași caracteristici faciale, dar, de asemenea, pentru că la începutul și moartea misterioasă a două femei: ei nu au trăit până la 40 și a murit în circumstanțe misterioase. Când Anna trăiește de multe ori copiate imagini cu Marilyn, se pare că el a simțit o legătură cu ea.

Anna Nicole Smith

Anna Nicole Smith

Candice Swanepoel

De dragul campaniei de publicitate supermodel Max Factorau acceptat să se reîncarneze pentru o vreme într-un film strălucit. Reprezentanții faimosului brand cred că a fost Max Factor pentru cosmetice, care a ajutat-o ​​pe obscură Simplu Norma Jin să devină o stea de lux a lui Marilyn Monroe.

Candice Swanepole sub masca lui Marilyn Monroe

Candice Swanepoel

Mila Jovovich

Mila Jovovici este un maestru al reîncarnărilor. În afară, nu este un fel de Monroe, dar pentru o fotografie a reușit să creeze o imagine "identică cu cea naturală".

Mila Jovovich în imaginea lui Monroe

Kate Upton

Supermodelul Kate Upton este adesea comparat cucelebră stea de film, numindu-i cea mai sexy femeie de pe planetă și "Marilyn Monroe din zilele noastre". Kate însăși nu-i place această comparație, ea nu se consideră ca o stea din anii '50:

"Monroe avea o parte întunecată, dar nici o abilitate"

Kate Upton

Miley Cyrus

Nu stau departe de fascinația generală șiMiley Cyrus. A făcut o fotografie în stilul lui Marilyn Monroe pentru unul dintre numerele "Vogue" germană. Kinodiv, în interpretarea lui Cyrus, sa dovedit vesel și zâmbitor, ca Miley însuși.

Miley Cyrus

Miley Cyrus2

Lady Gaga

Lady Gaga a recunoscut că Marilyn Monroe este una dintre ei "fad":

"Sunt doar obsedat de vedetele tragice dispărute ca Marilyn Monroe sau Judy Garland"

Lady Eider