Haine de plajă

Pentru a seta tonul pentru restul, îmbrăcămintea pentru femei trebuie să fie selectată în funcție de următoarele criterii:

 • Material și textura;
 • culoare;
 • accesorii;
 • siluetă;
 • Combinatorialitatea componentelor imaginii;
 • eventfulness;
 • Localizarea zonei stațiunii;
 • de la distanță.

Urmând aceste reguli simple, voi, din dreapta, veți deveni regina plajei și, în plus, vă veți simți încrezători.

Caracteristicile hainei pentru plajă

Haine pentru plajă și mijloace de odihnăUtilizați numai materiale naturale pentru fabricare. Alegerea este destul de mare: lenjerie, mătase, bumbac, denim, vascoza. Îmbrăcăminte pentru o vacanță pe plajă, care cuprinde poliester, nu permit organismului sa „respire“, și având în vedere faptul că organismul pe plaja deja supuse unui stres termic sever, este plină de transpirație excesivă și supraîncălzire. La alegerea unui beachwear la modă trebuie să fie preferată țesuturi nemnuschimsya capabile uscare rapidă. O astfel de îmbrăcăminte, în plus față de ceea ce va servi pentru o lungă perioadă de timp, și încă da înseamnă neatness. Îmbrăcăminte pentru femei pentru plaja poate fi redusă ca un cuplu de tunici colorate, și la întreaga plajă dulap, care conține o varietate de sarongs, pantaloni scurți, halate, tunici, camasi, fuste, tunici, rochii, tricouri și așa mai departe.

Îmbrăcămintea de plajă nu este, de asemenea, Acest lucru înseamnă că un sarafan scurt sau fusta-maxi, selectat în mod corespunzător, vă va arăta la fel de adecvat și elegant. Principalul lucru nu este să urmăriți orbește tendințele modei. Haine frumoase pentru plajă arată grozav în orice, chiar și cele mai nebunești culori. Nuanțele de culori albe și negre evidențiază vizual paloare, în plus, culoarea neagră atrage și temperatura. În zilele noastre soluțiile de culoare blocând culoarea (blocurile de culoare) și degradarea (culoarea descendentă) sunt reale, aceste variante sunt cele mai elegante haine pentru plajă, care vor veni și la salvarea femeilor cu forme imperfecte.

Îmbrăcămintea îmbrăcăminte de îmbrăcăminte pe plajă este de asemenea aici pentru un an dejaNu renunță la pozițiile lor. Și acest lucru nu este surprinzător, pentru că ar putea arata mai romantic decat o tunica tricot ușor de mare, ușor expunând umeri de sex feminin fragile, și mai sexy decât costume de baie tricotate, ascunde cu grijă toate piesele necesare și apetisante denudative ale corpului. Imbracaminte pentru plaja acum disponibile peste tot, dar, în scopul de a arata ca cele mai elegante și remarcabile, multe fete prefera sa creeze propria sa, în urma numai propriile preferințe și gusturi.

Branduri de top de plajă

 1. În zilele noastre soluțiile cele mai populare și mai elegante pentruÎmbrăcămintea pe plajă oferă marca ORA, deoarece îmbrăcămintea de plajă a acestui brand se distinge prin utilizarea materialelor naturale de cea mai înaltă calitate și a accesoriilor originale europene. Prin urmare, în CSI, această marcă sa îndrăgostit deja de multe femei.
 2. De asemenea, o marcă recunoscută la nivel mondial, careurmează scrisoarea de modă și încearcă să realizeze maxim ceea ce este, chiar și cele mai îndrăznețe vise de femei, este Victoria Secret. Îmbrăcămintea de plajă Victoria Sitrik are o armată de fani din întreaga lume. Faptul este că costumurile de baie Viktoria Secret și alte accesorii de plajă pot face ca fiecare femeie să fie irezistibilă și unică în acest fel. De asemenea, nu uitați că acest brand este, în primul rând, de calitate și, prin urmare, puteți decide cu siguranță cumpărarea.
 3. Îmbrăcăminte de plajă Mainline oferă o largăo linie, toate lucrurile diferă practic și de înaltă calitate a materialelor utilizate. De asemenea, este important să menționăm că această marcă oferă haine care vor atrage cu siguranță atât fețele subțiri, cât și proprietarii de forme magnifice. De exemplu, pentru fiecare corsaj al leopardului Magistral poți alege cea mai potrivită și mai convenabilă versiune a trunchiurilor de înot: clasic, înalt sau scăzut.

Plajă 1

Beach wear 2

Beach wear 3

Plajă 4

Plajă 5

Beach Wear 6

Beach Wear 7

Beach wear 8

Plajă 9