Haine pentru plajă

Celebra poveste "Pregătiți o sanie în vară ...„Poate fi completat cu sintagma“ un costum de baie în timpul iernii. „Costume de baie pentru femei în acest sezon ar putea ocupa un întreg raft în dulap. Chestia e ca Beachwear 2013, mai degrabă“ modeste „. În sezonul următor va fi opțiuni închise la modă în zona umerilor, tunici luminoase cu imprimeuri si fuste. acum, un pic privire la unele detalii de haine pentru o vacanță pe plajă.

Brand haine de plajă

Printre liderii din lumea modei pentru a crea costume de baieȘi lenjeria de corp poate fi numită marca Victoria Secret. În noul sezon, îmbrăcămintea de plajă de la Victoria Secret va consta în principal din tunici, sarafane, pareo și accesorii de modă. Îmbrăcămintea pentru odihna de plajă este fabricată din țesături ușoare și bine respirabile. Rochia-sarafane lungi în podea nu-și va pierde popularitatea. O versiune bună a hainelor pentru plajă va fi o rochie scurtă, care se potrivește efectiv. În ceea ce privește culoarea, hainele sunt în cea mai mare parte nuante luminoase și suculente, dar fără a folosi diverse amprente mari.

Plajă îmbrăcăminte tricotate

Modă plaja îmbrăcăminte în acest sezon - luminăTunică și costume de baie tricotate. Aceasta este o veste foarte buna pentru bebelusii care sunt "atrasi" de cârlig. În noul sezon de plajă, bluzele delicate și bluzele sarafane vor fi foarte binevenite. Elegant plajă îmbrăcăminte, croșetate, este prezentat în multe spectacole de modă, astfel încât să puteți cumpăra un astfel de lucru în magazine.

Cum să te îmbraci pe plajă

Deci, ce trebuie să cumperi pentru ofensiva sezonului de plajă? Iată trei detalii de îmbrăcăminte pentru plajă, care vor fi cu siguranță relevante și la modă:

  1. Miniskirt. Meek, light - va fi un bun plus pentru orice costum de baie.
  2. Fusta de lumină în podea. Astfel de îmbrăcăminte de plajă pentru femei poate fi de asemenea folosită ca o rochie pentru plimbările de seară.
  3. Pareo. În noul sezon, este mai bine să selectați un pareo sub un costum de baie și să nu experimentați cu gama de culori.

Brand de plajă

Elegant plajă de îmbrăcăminte3

haine de plajă elegante

brand beach clothing2

Elegant îmbrăcăminte pe plajă2

încălțăminte pentru femei

Femei îmbrăcăminte pe plajă2

Marca plajă clothing3

Plajă pentru femei3