Încălțăminte pentru adolescenți

Deja în adolescență, fetele se prezintăprimele semne ale feminității. Tânăra doamnă vrea să se uite mai matură și ia exemplul de la adulți: folosește machiajul, își schimbă imaginea, poartă pantofi care cresc. Dar de cele mai multe ori nu ține seama de faptul că pantofii pe călcâi pot afecta corpul noului copil. Dacă încălțămintea pentru fete pe călcâi este aleasă incorect, pot să apară următoarele complicații:

  • încărcare pe coloană vertebrală și picioare;
  • picioare plate;
  • schimbarea posturii;
  • formarea necorespunzătoare a pelvisului;
  • durere în spate.

După cum puteți vedea, consecințele nu sunt cele mai plăcute și chiar periculoase. De aceea, pantofii pentru adolescenți pe călcâi trebuie selectați cu atenție și îndeplinesc o serie de cerințe.

Cum de a alege pantofi adolescenți cu tocuri?

Pantofii pentru adolescenți ar trebui să combine o înfățișare dură și o performanță de înaltă calitate. Atunci când alegeți pantofi, trebuie să fiți atenți la astfel de momente:

  1. Tampoane de confort. Pe aceasta depinde gradul de confort al unei adolescente. Pantofii nu trebuie să se frece, iar pantofii trebuie să se aplece ușor în jurul piciorului, să nu se stoarcă și să nu lase goluri.
  2. Înălțimea tocului. Ortopedii spun că călcâiul ideal pentru un picior al adolescentului este de 4-5 cm. Acestea pot fi pantofi pe o călcâie sau pantofi stabili pe o pană îngustă.
  3. Material. Acordați preferință pieii. Acesta va permite piciorului să respire și va lua forma unui picior. Încălțămintea din piele imitativă sau din alt material poate freca și produce disconfort.
  4. Design. Fiecare fată visează pantofii ei de tineripe călcâi au fost cele mai la modă și elegante, dar încă nu simt linia fină care separă sofisticarea și vulgaritatea. Ajutați copilul să aleagă pantofi care se vor armoniza cu dulapul și nu vor fi împovărați cu un decor în plus.

Încălțăminte cu incuietori 1

Încălțăminte cu incuietori 2

Încălțăminte cu incuietori 3

Încălțăminte cu incuietori 4

Încălțăminte cu incuietori 5

Încălțăminte cu incuietori 6

Încălțăminte cu incuietori 7

Încălțăminte cu incuietori 8

Încălțăminte cu căști pentru adolescenți 9