pijama unicorn

Încă din copilărie, fiecare dintre noi a vrut cel puținpentru o clipă, se va afla într-un basm, într-o lume fantastică, unde toate visele noastre revin la viață, irealul devine o realitate. Și permiteți scepticilor să spună că este imposibil, că este o prostie să-ți pierzi timpul cu ceva ce nu va deveni realitate. Cei care încă mai cred că chiar și cea mai obișnuită zi poate fi transformată în magie, știu: acest lucru necesită atât de puțin. Povestea este compusă din lucruri mici, iar una dintre componentele sale poate deveni obișnuită. Mai ales dacă este o pijama cu o imagine a unui unicorn drăguț, chiar ființa care poate îndeplini chiar și cele mai secrete dorințe.

Pijamale pentru femei - costum de scena "Unicorn" sau kigurumi

La început, haine incredibil de frumoase pentru a dormi cuimaginea personajelor preferate de desene animate a fost creată pentru copii. Nu cu mult timp în urmă, lumea a văzut kigurumi, un costum de dimensiune completă, care poate servi ca pijamale și haine de casă. Cel mai interesant lucru este că în Japonia în astfel de haine mulți nu ezită să apară pe stradă. În plus, sunt organizate partide, al căror cod de îmbrăcăminte este pijamale amuzante.

Cel mai important lucru din acest punct de vedere general este faptul că în elnu numai cald, confortabil, dar, de asemenea, te simti atractiv. Deci, dacă în momentul cel mai neașteptat cineva vine să vă viziteze, nu trebuie să alergi în jurul apartamentului în căutarea unei întâlniri potrivite pentru prietenii de haine. Veți fi cel mai drăguț costum de pijama din lume, sub forma unui unicorn, a cărui frumusețe nu poate decât să provoace un zâmbet, chiar și de la omul însuflețit.

Nuante mici

Pentru ziua de azi, ceea ce numai tu nu vei întâlnipijamale-unicorns: și cu o burtă umflată, cu urechi mari, și un corn uriaș moale pe capota. Toate acestea, desigur, adaugă un farmec deosebit la haine, dar, vedeți, dormind în el nu va fi foarte convenabil. Preferindu-vă acest costum, este important să vă amintiți că în el nu veți putea să dormiți fără probleme, ci pentru că pijamalele "Unicorn" cu detalii voluminoase sunt mai bine să poarte haine de casă.

Dacă vă place foarte mult pijamalele obișnuite, constând din pantaloni și pulovere, care sunt decorate cu mici imagini ale unui cal de zână, atunci nu vă împiedică să adormiți.

Este important să vă amintiți alegerea corectă a materialului, de lacare a creat haine pentru somn. Mai întâi de toate, ar trebui să fie un țesut natural, datorită căruia pielea nu va manca, iar corpul va fi capabil să respire. Dacă compoziția este sintetică, atunci conținutul său nu trebuie să depășească 15%.

pijamale unicorn1

pijamale unicorn2

pajama unicorn3

pijamale unicorn4

pijama unicorn5

pijama unicorn6

pijamas unicorn7

pijamale unicorn8

pijama unicorn9