fără sutien fără bretele

Un sutien fara bretele pare multor feteincomod și nepractic. De fapt, acest lucru nu este valabil și chiar și un astfel de subiect al lenjeriei de sex feminin poate avea un design foarte atractiv și poate fi incredibil de confortabil de purtat.

În plus, în anumite situații, fără astfel de situațiibrasiere pur și simplu nu pot face. În special, un sutien fără bretele este purtat în timpul verii pentru a obține un bronz frumos și uniform, precum și un costum de seară potrivit.

Caracteristicile unui sutien fara bretele

Acest model de sutien este destul de diferitrigid, deoarece trebuie să ridice și să țină ferm sânul femeii într-o poziție ridicată. Fetele și femeile cu o dimensiune mică a bustului pentru a alege un sutien similar nu vor fi dificile, în timp ce proprietarii unui sân mare pot face acest lucru destul de dificil.

Există mai multe soiuri de astfel de sutiene, și anume:

 • cel mai popular tip - silicon push-up sutien Strapless și elemente de fixare, principalul avantajcare constă în faptul că practic nu este vizibil chiar și sub o bluză transparentă. Piept într-un sutien arata natural si tentant, pentru că se simte că femeia nu purta lenjerie de corp. Acest aparat este fabricat din silicon nu este echipat cu clipsurile, se sprijină pe corpul unei femei frumoase numai datorită compoziției adezive, care este impregnat cu o parte din ea, direct adiacente corpului. Silicon sutien are mai multe dezavantaje semnificative - el nu a dat pielea sa respire, deci nu poate fi prea lung, și în cele din urmă își pierde capacitatea sa de a deține și pot cădea în momentul cel mai nepotrivit. În plus, compoziția adezivă impregnată cu modele ieftine poate provoca alergii;
 • fără sutien fără bretele 1

  sutien fara bretele 2

  fără sutien fără bretele 3

 • brassiere sutien Strapless este fixat cu ajutorul unui lungsau mai multe cârlige situate pe spate sau în față într-un singur rând vertical. Acest model pune accentul pe frumusețea bustului și, în același timp, trage corpul unei femei în talie, deci este ideal pentru fetele cu vârste mari, a căror poziție problematică este abdomenul. În plus, un astfel de sutien oferă suport suplimentar pentru spate;
 • fără sutien fără bretele 4

  bretele fara bretele 5

  fără sutien fără bretele 6

 • jumătate sutien sutien ceva seamănă cu un corset, dar centura se termină mult mai sus - de regulă, chiar deasupra liniei taliei;
 • bretele fara bretele 7

  sutien fără bretele 8

  bretele fara bretele 9

 • sutien bandit Strapless este făcut din durabilmaterial și are oase stabile care practic nu-și schimbă forma în timpul șosetelor. Pot avea curele de umăr detașabile în kit. Un astfel de sutien oferă un sprijin bun pentru un bust mic și mediu, dar pentru femeile cu sani mari și luxurianți este mai mult inutil. Unele modele pot crește vizibil mărimea bustului datorită prezenței unei căptușeli suplimentare.
 • sutien fara bretele 10

  sutien fără bretele 11

  sutien fără bretele 12

Desigur, sutienele fara bretele arata cel mai bine pe sanii elastici de dimensiuni medii. Cu toate acestea, printre varietatea modelelor disponibile, fiecare femeie poate alege varianta potrivită pentru ea însăși.

sutien fără bretele 13

sutien fără bretele 14

fără sutien fără bretele 15

sutien fara bretele 16

sutien fără bretele 17

fără sutien fără bretele 18

fără sutien fără bretele 19

sutien fara bretele 20

sutien fara bretele 21