sutien push-up

Push-up-ul modern a depășit cu multprimii frați. Țesăturile au devenit mai bune în calitate, desene sau modele - chiar și mai confortabile. Astăzi, multe femei aleg un sutien împingând pur și simplu pentru uzul zilnic. Chiar și mamologii nu au nimic împotriva acestor modele. Adevărat, ei continuă să insiste că sutienul nu trebuie să cauzeze în nici un caz disconfort.

Legi de alegere
  1. Sutienul push-up trebuie să se potrivească în mod necesar dimensiunii. Dacă sunteți jenat - este mai bine să mergeți mai departecinci până la zece magazine, dar găsirea modelul potrivit. Să nu credeți că, dacă luați o dimensiune mai mică, efectul va fi mai bine. Aici problema este la fel ca și cu pantofii subdimensionate. Nu credeți că va fi desenat. Pentru sutien întins, este necesar să se poarte mai mult de o lună. Și dacă el te va zdrobi, chiar și câteva ore ar fi tortură.
  2. Pe sutien push-up nu merita salvarea. Există mai multe motive. În primul rând, modele ieftine folosesc țesături de o calitate foarte redusă. Ele pot provoca iritații, transpirații excesive, sânii din ele se vor estompa și de aici pot apărea probleme de piele. În al doilea rând, un sutien ieftin împingător își pierde rapid forma. Mai ales dacă îl spălați într-o mașină de spălat. Și, în al treilea rând, inserțiile în modele ieftine sunt puțin probabil să obțină mult efect. De obicei, ele suportă sânul numai în prima jumătate de oră, după care cade în siguranță. Soluția este de a lua o dimensiune mai mică, ceea ce ne face referire la primul punct.
  3. Pusha are și modele diferite. Amintiți-vă că confortul dvs. depinde nu numai dedar și cât de strâns sunt localizate cupele, ce mărime au aceste pahare și cât de multe curele sunt groase. Există o mulțime de opțiuni astăzi, așa că nu fi leneș în căutarea dumneavoastră.
  4. Încercați să simțiți greutatea sutienului deja în magazin. Faptul este că bras cu gel,silicon sau uleiul de umplutură este semnificativ mai greu decât cauciucul spumant. Acest lucru creează o povară suplimentară, după câteva ore se va simți puternic. Ele susțin cu siguranță mai bine, pentru că ele sunt mai ușor de adaptat la forma sânului, dar acest lucru nu va avea sens niciodată dacă nu îl poți purta.
  5. Un sutien cu dublă apăsare este cel mai bine purtat numai în cazuri speciale. Nu contează cât de confortabil este și cumMândria mândră, dublul push-up exercită mai multă presiune asupra pieptului decât cel obișnuit, ceea ce nu este prea bun pentru sănătate. În plus, o umplutură mai densă permite un aer mai mic.

O inovație excelentă a fost sutienul fără sutien. Un design special situat în centrul produsului le înlocuiește complet, de asemenea, ridicând și accentuând în mod eficient pieptul.

Sutiene cu pushapom pentru adolescenți - acesta este un lucru permis. Principalul lucru nu este să pierdeți momentul în care pieptul supraaglomeră mărimea sutienului și nu va zdrobi, blocând circulația normală a sângelui.

sutien push-up

sutien push-up2

sutien push-up3

sutien push-up4

sutien push-up5

sutienul push-up6

sutienul push-up7

sutienul push-up8

sutienul push-up9