perla sutien

Sutienul - foarte convenabil și practicun obiect de lenjerie de corp. Un astfel de accesoriu nu vă va face niciodată să vă simțiți incomod și vă va sprijini bine sânii. Desigur, dacă sutienul este ales să se potrivească. Un sutien fără sâmburi este cel mai adesea făcut din materiale plăcute și moi - bumbac, dantelă. Dar există, de asemenea, modele cu adăugarea de sintetice, de exemplu, stretch. În plus, absența găurilor este sigură pentru sănătatea femeilor. Un sutien fără perle susține forma naturală a sânului, care afectează elasticitatea și elasticitatea.

Sutien la modă fără sâmburi

Modele foarte elegante care au intrat mult timpla modă, brasiere din dantelă din oțel fără sâmburi. Designerii oferă o varietate de stiluri de astfel de sutiene. De asemenea, brasierele fără dantelă pot fi sigilate cu o cârpă opacă, astfel încât pieptul să nu pară translucid. Și iubitorii de designeri de modele seductive oferă modele frumoase transparente de dantelă.

Un alt model elegant și foarte confortabil a fost modelulsutienul lovit cu efectul push-up-ului. Astfel de sutiene cu perne moi cresc perfect un sân, ridicați-l, adăugând astfel elasticități. Acest model de sutien este potrivit nu numai pentru fetele cu dimensiuni mici ale sânilor. Dacă aveți o mărime potrivită a unui sutien cu împingere, atunci pieptul mare este foarte bine fixat și susținut nu numai de jos, ci și de lateral. Designerii prezintă modele frumoase și delicate de îmbrăcăminte fără săpete, decorate cu o plasă subțire și dantelă. Dar, de asemenea, modelele netede cu o singură tonă sunt foarte populare.

Poate că modelul cel mai convenabil a fost fără sudurăsutien. Acest stil este adesea prezentat într-un stil sportiv. Soft elastic sub piept și cupe largi bine fixa piept, ceea ce este foarte important atunci când jucați sport. Puteți alege, de asemenea, modele frumoase fără bretele care se potrivesc perfect pentru rochia de seară.

perla bra1

perla bra2

perla bra3

perla bra4

perla bra5

perla sutien

perla sutien

perla bra8

perla bra9