sutienul angelica

Una dintre cele mai populare brasuri de azieste considerat modelul lui Angelica. Acest stil de lenjerie de corp sugerează un suport excelent pentru sân și un neckline deschis. Forma sutienului Angelica, poate un pic nepoliticos. Acest sutien oferă un contur clar, atât în ​​zona gâtului, cât și sub piept - cupoanele sunt adesea îmbinate de o bandă elastică largă, care foarte rar poate avea o ușoară depresie. Curelele de sutien Ancelic sunt situate pe liniile extreme foarte apropiate de axile. Astfel, accentul în imagine cu ajutorul unui astfel de sutien se face pe zona gâtului și decolteului.

Cine este modelul sutienului Angelika?

Recomandări pentru stilisti atunci când aleg un sutienAngelica se bazează pe faptul că acest model este conceput pentru o dimensiune mare a sânului. Dacă aveți un mic piept, atunci acest stil de lenjerie nu va da efectul dorit. Deoarece forma sutienului Angelica necesită o fixare bună și o susținere a sanului, este logic să se concluzioneze că acest lucru este necesar pentru proprietarii de dimensiuni mari.

Care este cea mai bună rochie pentru modelul Angelica?

Cel mai bun dulap pentru combinarea cu un sutienAngelica sunt considerate rochii de seară. O astfel de alegere de stilisti explica prin faptul ca fiecare fashionista incearca sa accentueze in seara imaginea toate cele mai bune calitati. Adesea, rochia frumoasă accentuează demnitatea femeilor, având un gât adânc, umeri deschise sau siluete strânse. Și știind că în cazul în care există un accent, nu ar trebui să existe defecte, atunci trebuie să dați sânului forma ideală, chiar dacă este deja frumoasă în tine. Bra Anzhelika cu ea se va descurca cel mai bine.

Ce nu ar trebui să poarte un sutien Angelica?

Modelul unei sutiene Angelica nu trebuie purtatsub covoare strâmte, rochii tricotate și tricouri de vară pe curele. O astfel de stilisti recomanda da datorita faptului ca sub aceasta imbracaminte va fi o linie prea vizibila de pahare, iar o tranzitie buna la piept nu va fi. Acest tip va fi fără gust și chiar vulgar.

sutienul angelica1

sutienul angelica2

sutienul angelica3

sutienul angelica4

sutienul angelica5

sutienul angelica6

sutienul angelica7

sutienul angelica8

sutienul angelica9