corp lenjerie de corp

Astăzi există garderoba fiecărui modaelemente obligatorii de îmbrăcăminte, precum și de moda original, lucrurile mici, care nu întotdeauna vizibile în imagine. Cu toate acestea, este prin aceste masinarii, și stabilește starea de spirit si confortul pe care este o componentă importantă a imaginii. Prin unul dintre aceste elemente garderoba includ lenjerie - corp. Inițial, acest accesoriu este folosit doar în sport și dansuri sportive, unde a fost important să se sublinieze eleganța figurii și picioarele deschise și brațele. Astăzi, designerii ofera acest articol de lenjerie de corp pentru imagini de zi cu zi, precum și pentru rochii romantice și seara.

Cele mai populare sunt bumbacul șiÎmpreună cu modelul de corp sintetic pentru lenjerie. Aceste corpuri sunt convenabile pentru utilizarea frecventă. Adăugarea la imaginea zilnică a unui astfel de accesoriu face ca lenjeria de corp să fie imperceptibilă, ceea ce face posibilă purtarea unor aparate de fixare strânse și strânse fără nici un disconfort.

Cea mai frumoasă este fundul dantelalenjerie-corp. Astfel de modele se potrivesc perfect sub haine pentru întâlniri romantice, dar și pentru rochii de seară. În plus, corpul cu dantelă va completa imaginile translucide și translucide. Această opțiune nu numai că își decorează proprietarul, dar accentuează, de asemenea, feminitatea, rafinamentul și eleganța.

Cum să purtați lenjerie de corp?

Cumpărați un corp frumos de lenjerie, aveți nevoieȘtiți cum să o purtați. Stilistii sugereaza astazi crearea de imagini in functie de model. În orice caz, sfătuiesc profesioniștii să nu ascundă lenjeria completă sub haine. Modelele bumbac simple sunt perfecte pentru artele de zi cu zi pentru blugi, pantaloni sau fuste. În costumul de pe tinuta de mătase, corpul poate deveni componenta principală. Un model strict al lenjeriei-corp cu un guler completează perfect imaginile de birou și de afaceri.

Lenjerie bodi1

Lenjerie de corp bodi2

Lenjerie bodi3

Lenjerie bodi4

Lenjerie bodys5

lenjerie de corp bodi6

Lenjerie de corp bodi7

lenjerie de corp bodi8

Lenjerie bodi9