Cum sa alegi lenjeria pentru femei

Astăzi, piața lenjeriei pentru femei este plinădiverse modele și combinații elegante. Tricouri sexy și buzunare confortabile, sutiene sport și dantelă, corsete și alte mici - toate acestea sunt prezentate în magazine specializate. Se pune întrebarea: cum să alegeți lenjeria potrivită pentru femei? Aici este necesar să se ia în considerare următoarele serii de factori:

  • scopul rufelor (pentru fiecare zi, pentru sport sau pentru o seara romantica);
  • prezența alergiilor sau a sensibilității speciale la țesuturi;
  • caracteristicile figurii;
  • stilul predominant de îmbrăcăminte.

Cunoscând aceste caracteristici, ridicarea setului va fi mult mai ușoară, iar procesul de cumpărare nu durează mult.

Cum de a alege chiloti dreapta?

Această întrebare este ocupată de mulți cumpărători. Mai întâi trebuie să decideți modelul dorit. Dacă sunteți activi și preferați un stil sportiv de îmbrăcăminte, atunci ridicați pantaloni scurți sau chiloți cu un decolteu francez. Pentru fuste și pantaloni bikini strânse și chiloți femei chiloți se potrivesc. Rețineți că pentru fiecare zi, se potrivesc chiloți strâns fără sudură, care nu vor fi vizibile de sub haine.

Odată cu alegerea modelului,cum să alegeți dimensiunea chiloților femei. Pentru aceasta, aveți nevoie de date despre circumferința șoldurilor, pe care trebuie să le potriviți cu tabele speciale de dimensiuni. Astfel, volumul șoldurilor 83-87 corespunde mărimii rusești 42, francezilor 36 și englezei S. Când cumpărați, luați în considerare faptul că rufele se întind, astfel încât uneori dimensiunea poate fi puțin mai mică decât în ​​tabele.

Alegerea unui sutien

Înainte de a alege o lenjerie de corp pentru feteSutienul trebuie să decidă asupra dimensiunii. Se determină prin două componente: circumferința pieptului și sub piept. Combinația acestor două dimensiuni este mărimea dvs. Deci dimensiunea 80C reprezintă un sutien cu o circumferință sub piept de 80 cm și o a treia mărimea paharului. De obicei, această dimensiune a pieptului corespunde dimensiunii hainei.

Cum sa alegi lenjerie 1

Cum sa alegi lenjeria de corp pentru femei 2

Cum de a alege lenjeria de corp pentru femei 3

Cum sa alegi lenjeria de corp pentru femei 4

Cum sa alegi lenjeria pentru femei 5

Cum alegeți lenjeria de corp pentru femei 6

Cum sa alegi lenjeria pentru femei 7

Cum sa alegi lenjeria de corp pentru femei 8

Cum sa alegi lenjeria pentru femei 9