Cum sa alegi sutienul potrivit

După cum știți, sutienul selectat greșit poatenu numai pentru a aduce un mare disconfort, ci și pentru a schimba forma sânului, făcându-l urât și "aplatizat". Pentru a preveni acest lucru, trebuie să înțelegeți cum să alegeți sutienul potrivit.

Cum de a alege sutienul drept: sfaturi

Principalul lucru în alegerea unui sutien - este corect.Dimensiunea sânilor calculate. Compania pentru producția de lenjerie de corp se deplasează deja departe de linia dimensională sovietică în favoarea dimensiunile exacte ale lenjeriei europene, ținând seama de mărimea cupei (A, B, C ...) și circumferință piept în centimetri. Volumul sânilor măsurată prin nivelul mamelonului, iar volumul sub sân, astfel încât centimetru nu merge în sus pe corp. După aceasta, valorile sunt introduse într-un tabel special, care indică dimensiunile europene corespunzătoare.

Dacă nu ați avut experiența de a cumpăra sutiene și nu știți cum să alegeți primul sutien, utilizați următoarele sfaturi pentru a vă ajuta să decideți despre confortul modelului:

  1. Deplasați-vă. Încercați sutienul, ridicați brusc și mai josmâini, îndoiți sau săriți. Dacă brațul sare împreună cu tine și vă prindă pieptul, nu este doar modelul sau dimensiunea. Funcția rufelor este de a fixa și sprijini pieptul.
  2. Modele siliconice. Dacă nu știți cum să alegeți un siliconsutien, apoi să se bazeze doar pe montaj. Înainte de a pune pe piele, curățați temeinic pielea cremului, parfumului și alte mijloace. Trebuie să fie absolut uscat. Datorită acestui lucru, fixarea va fi fiabilă. După aceasta, aranjați în mod simetric cupele de pe piept sub un unghi strâns strâns rufe. Nu trebuie să supraîncărcați și să creați un sentiment de greutate.
  3. Cum de a alege un sutien pentru plin? Principala problemă a femeilor pline este războiulbras care creează riduri urât pe spate și abdomen. Pentru a evita această problemă, trebuie să măsurați corect volumul sub piept și să alegeți modele cu curele groase.

După cum puteți vedea, dilema este foarte comună, deci luați serios problema în serios. cum sa alegi sutienul potrivit.

Cum sa alegi forma corecta a sutienului?

Designeri moderni de doamne oferind lenjeriemai multe modele de bază care îndeplinesc anumite funcții. Deci, sutienul balcon este ideal pentru femeile subtiri cu sanii mici. Ridicându-l ușor și fixându-l, balconul dă pieptului o formă frumoasă. Minunatele frumuseti sunt, de asemenea, modele adecvate fara curele, care sunt ideale pentru tinutele fara scame. Pentru cei care doresc să crească vizual un mic piept, modelele vor folosi spume din cauciuc / gel. Cu toate acestea, înainte de a cumpăra trebuie să știți cum să alegeți un sutien push-up. Modelul ar trebui să fie proporțional cu proporțiile naturale și să nu facă excesiv sânii. Arata vulgar.

Cum de a alege sutienul drept 1

Cum sa alegi sutienul potrivit 2

Cum de a alege sutienul drept 3

Cum de a alege sutienul drept 4

Cum de a alege sutienul drept 5

Cum sa alegi sutienul potrivit 6

Cum sa alegi sutienul potrivit 7

Cum de a alege sutienul drept 8

Cum sa alegi sutienul potrivit 9