Lenjerie de corp Laskana

Laskana creează pentru femei un confortabil șiLenjerie atrăgătoare. Compania prezintă în mod regulat colecțiilor de fete ale femeilor care prezintă chiloți, sutiene, corpuri pentru femei, bustieri, pijamale de bumbac și mătase etc.

Fiecare femeie dorește să se simtă încrezătoare în orice situație și acest lucru poate ajuta la sexy lenjerie de calitate, astfel încât produsele Lascana sunt populare în multe țări.

Compania produce nu numai modele sexuale,dar și lenjerie de corp într-un stil romantic, precum și de zi cu zi. Materialul practic și designul elegant pot decora orice corp și pot atrage atractivitatea, chiar dacă purtați un costum strict de birou. Lenjeria Lascana vă va crea confortul și vă va sublinia formele.

Lascana Chiloți

Lascana oferă o gamă largă de chiloți pentru femei. Unele dintre ele pot fi fabricate în culori pastelate:

  • Tender roz;
  • alb;
  • albastru;
  • Lilac și așa mai departe.

Alții în culori pasionante:

  • roșu;
  • saten negru;
  • Deep blue;
  • Luminos roz.

Pe măsură ce tunderea chiloților este folosită netedăȚesătură catifelată și moale, precum și broderie și dantelă. Colecțiile Laskan includ și chiloți decorați cu cristale Swarovski. Astfel de lenjerie este plină de șic și de lux. Îmbrăcați-l, nu numai că vă puteți bucura de omul său, ci și de a da mai multă încredere în sine, convingându-i pe alții în atractivitatea lor.

Lascana Bra

Bras LASCANA este un produs uimitor,Care va face sânii incredibil de frumoși. O varietate largă de modele îi va ajuta pe fiecare femeie să aleagă un sutien potrivit pentru formele sale specifice. Printre sutienele prezentate se numără modelele cu efect de împingere și, de asemenea, cu efectul XXL. Lazcana nu înlătură atenția fetelor și a stilului de viață sportiv, astfel încât în ​​colecțiile sale există un loc pentru sutiene de sport care susțin perfect pieptul în timpul antrenamentelor.

Laskana Lenjerie de corp 1

Lenjerie de corp Laskana 2

Laskana Lenjerie de corp 3

Lenjerie de corp Laskana 4

Laskana Lenjerie de corp 5

Lascana Lenjerie de corp 6

Lascana Lenjerie de corp 7

Laskana Lenjerie de corp 8

Laskana Lenjerie de corp 9