Frank lenjerie de corp

În arsenalul de instrumente pentru seducția oricărei femeideschis lenjerie de corp. Din păcate, până acum, pentru multe femei, lenjeria de femeie francă este un sortiment de magazine sexuale și clienții corespunzători. Cu toate acestea, adesea, această lenjerie de corp nu are prea mult de-a face cu lenjeria erotică reală, incitând nu numai bărbatul, ci și femeia care a pus-o pe ea. Lănțișoare subțiri, mătase, siluete ideale - pentru a găsi lenjeria cea mai sinceră nu este chiar atât de simplă, dar adesea merită foarte mult.

Lenjerie de corp Frank de la branduri renumite

Spuneți puțin despre hainele cele mai de dorit doritepe modelul agentului Provocateur, specializată în fabricarea luxului de lux de lenjerie. Agentul de lenjerie Provocateur este adesea numit lenjeria iubitorilor. Acesta este un lux real de dantelă și mătase, care țipă pe corp, creând o imagine eroică fascinantă.

Oricare dintre colecțiile "agentului provocator" este o varietate bogată de imagini senzuale. Numai cele mai bune materiale sunt folosite în îmbrăcămintea de marcă:

  • dantele;
  • ochiurilor de plasă;
  • Fringe;
  • jabou;
  • arcuri, etc.

Fiecare dintre kituri vă va face să vă simțițiea însăși sexy, ca o regină. Doar du-te la site-ul de brand - este greu să vă luați ochii de pe acest basm erotic. Particularitatea acestui lenjerie de corp este că nici chiloturile cele mai sincere nu vor arăta dezordonat, neglijent - cu siguranță doriți să cumpărați toate seturile!

Prețuri mai democratice pentru femeile deschiseLenjeria poate fi găsită în marca Victoria's Secret. În cazul în care un set complet de Agent Provocateur (chiloți candid, sutien, ciorapi și jartieră) vor trebui să plătească 250-300 de dolari, Victoria Secret ofera un kit pentru 100-150 de dolari. În cazul în care prima opțiune - este o lenjerie de corp foarte sincer, al doilea - mai rezervat, dar, de asemenea, foarte atractiv. În plus, Victoria Secret lenjerie de corp - nu este doar un sutien și chiloți sincer, dar, de asemenea, o varietate de costume sexy - poliție, asistent medical, servitoare, etc.

Lenjerie intimă 1

Lenjerie de corp pentru femei 2

Îmbrăcăminte de argint 3

Lenjerie intimă 4

Frank lenjerie de corp 5

Frank lenjerie 6

Lenjerie intimă 7

Lenjerie intimă 8

Lenjerie intimă 9