La Perla lenjerie

Se pare că odată ce lenjeria de corp este ascunsăSub îmbrăcăminte, este de importanță secundară. Orice femeie vă va spune ce un kit frumos și convenabil adaugă încrederea în sine și chiar sex appeal, chiar dacă acesta nu este vizibil sub rochie. Prin urmare, alegerea lenjeriei trebuie abordată foarte atent. Nu este necesar să salvați această parte importantă a dulapului. Lenjeria trebuie sa fie cu adevarat luxoasa si chic, si exact aceasta este lenjeria de corp a lui La Perla.

Cum a început totul

Istoria mărcii La Perla a început în 1954. Inițial, fondatorul Ada Mazotti a cusut lenjeria de corp pentru doamne bogate, dar un om de afaceri întreprinzător a convins-o că piața de lenjerie de corp necesită schimbări, iar Ada și-a extins producția la scară industrială. La Perla a fost prima care a oferit doamnelor la modă, cu umerii elastici, din dantela elastică, a început să folosească alte culori în loc de fuga obișnuită și negru. Primul spectacol de lenjerie de corp La Perla a avut loc în 2001 în Milano. Până în prezent, există treisprezece colecții în care chiar și cele mai capricioase tinere doamne se vor găsi un lucru de gust.

Combinația perfectă de frumusețe și confort

În traducerea din italiană "La Perla" - o perlă,Iar lenjeria de corp a acestei mărci impresionează într-adevăr cu luxul și grația în marele alte mărci de lenjerie de corp pentru femei. Forma rafinată, perfect ascuțită pentru caracteristicile corpului feminin, o combinație de tradiție și inovație, identitatea italiană face ca lenjeria de la La Perla să fie populară în multe țări.

Deși compania se îngrijește în primul rând de frumusețea produselor sale, comoditatea acesteia îndeplinește și cele mai înalte standarde. Toată lumea poate alege kitul perfect pentru ei înșiși, deoarece:

  1. Bomboanele La Perla sunt perfecteProprietarii de sani mici și mari. Neobișnuirea stilurilor de uzură de seară, simplitatea și eleganța colecțiilor de zi cu zi nu va lăsa indiferentă nici o femeie. Fabricat din țesăturile cele mai scumpe și de înaltă calitate, sutienele La Perla se potrivesc perfect corpului și nu provoacă disconfort pe parcursul zilei.
  2. O mare plus va fi chiloturile La Perla,care sunt concepute pentru a sublinia toată seducția șoldurilor. Cusăturile sunt foarte îngrijite, țesătura este ușoară și delicată, ceea ce împiedică rufele să "înghită" pielea.

Este imposibil sa te uiti sexy si luxos inhaina chic și lenjeria ieftină. Merită să cumpărați cel puțin un set de lenjerie de corp foarte bună - și veți simți cu siguranță diferența de senzații.

Lenjerie La Perla 1

Lenjerie La Perla 2

Lenjerie La Perla 3

Lenjerie La Perla 4

Lenjerie La Perla 5

Lenjerie La Perla 6

Lenjerie La Perla 7

Lenjerie La Perla 8

La Perla 9 Lenjerie