Sutienul pentru sport nu este elegantUn accesoriu și o componentă importantă a frumuseții și sănătății mamelor. Exercițiul intensiv fără lenjeria de corp adecvată poate duce la pierderea elasticității sânilor, apariția vergeturilor. Un sutien calitativ pentru sport este o necesitate. Cum de a alege modelul potrivit?

Criterii de selecție

Lenjerie pentru sport este făcută deTehnologii speciale care iau în considerare intensitatea antrenamentului și caracteristicile anatomiei feminine. Materialele naturale în acest caz nu pot fi numite soluții optime. Fibrele sintetice, care fac parte din țesutul hipoalergenic elastic, asigură confort în timpul antrenamentului, umidifică scurgerea, susțin pieptul și ajută la neutralizarea mirosului neplăcut.

Sportivul sportiv

Sports bra2

Sutienul sportului 3

Alegeți un sutien sport din fotografie pe Interneteste imposibil, deoarece criteriul principal nu este designul său, ci informațiile indicate pe etichetă. Astfel, îmbrăcămintea sport poate fi concepută pentru o pregătire ușoară, medie și intensă. Dacă este vorba de exerciții de forță sau de bicicletă, atunci un sutien, conceput pentru sarcini ușoare, va face. Pentru jogging, aerobic sau fitness, aveți nevoie de un sutien conceput pentru sarcini intensive.

Gradul de confort al rufelor va fi spus de marcaj. Inscripția "Moisture Wicking" înseamnă că un material absorbant de umiditate este utilizat pentru coaserea sutienului, ceea ce este ideal pentru antrenament intensiv. Marcarea produsului anti-microbian va asigura absența mirosului neplăcut și un sutien cu inscripția Compresia pe etichetă va avea un efect puternic de tragere, care este important pentru proprietarii unui bust de lux. Pentru clase de orice sport, merită să alegeți produse sau produse fără sudură în care există numai cusături externe. Aceste sutiene sunt etichetate de etichetele Off-Set Seams. În cazul în care formarea implică aerobic, exerciții de alergare sau salturi, iar pieptul este mai mare decât cea de-a treia dimensiune, atunci merită să cumpărați un sutien turnat cu cupe grele. Lenjeria de calitate este reprezentată pe scară largă în colecțiile de branduri de renume mondial care produc îmbrăcăminte sport. Sportul sutien Nike, Adidas, Reebok, Puma va oferi fetelor confort în timpul antrenamentului.

Sfaturi utile

Atunci când alegeți un sutien, este necesar săÎncercați, simulați exercițiile care se efectuează de obicei în formare. În cazul în care pieptul nu se leagă, nu bounce, nu aduce senzații neplăcute, apoi sutienul este luat în mod corect.

De asemenea, ar trebui să țină seama de faptul că și sutienul cel mai de înaltă calitate și scump este deja șase luni de exerciții fizice regulate.

Sports bra4

Sportivul sportiv

Sutienul sportului 6

Sutienul sportului

Sutienul sportului 8

Sutienul sportului 9

Sutienul sportului 10

Sutienul sportiv 11

Sutienul sportului 12