nunta de nunta de nunta

Dulap, pe care fetele îl poartă sub îmbrăcăminteNunta - nu mai puțin detaliu în imagine decât tinuta. La urma urmei, o ceremonie romantică începe chiar în chiar dimineața mirelui, care, în mod modern, este de obicei capturată în fotografii. Accesorii frumoase intime sunt un desert dulce după o sărbătoare pentru un iubit. Prin urmare, lenjeria de nunta a mirelui trebuie selectata cu o atentie deosebita.

bridal nunta de nunta 1

bridal nunta de lenjerie 2

Ce fel de lenjerie de corp să poarte sub o rochie de mireasă?

Alegerea accesoriilor pentru costum depinde de stilul și culoarea rochiei. Albul a fost întotdeauna considerat tradițional:

 • clasic;
 • fildeș;
 • lapte.

În acest caz, lenjeria de mireasă a nunțiitrebuie să fie o nuanță identică sau culoarea cărnii. Cu toate acestea, în mod modern, este obișnuit să se acorde atenție originalității și designului non-standard. Un element popular al dulapului a fost decorarea - broderie, decoratiuni, decoratiuni. Atunci când alegeți accesorii, este important să aveți grijă de confortul modelelor. Nu cumpărați stiluri neobișnuite. Sau fiti atenti, ca te simti intr-un dulap nou confident si practic.

nunta de nunta de nunta 3

bridal nunta de lenjerie 4

Mirele în lenjeria retro de jos

După cum arată tendințele actuale,frank bikinis pierd din ce în ce mai mult popularitate datorită impracticității lor. Fetele se întorc din nou la modele închise și confortabile. Moda lenjerie de corp pentru o nuntă retro este o chiloți largi, cu o talie mare sau pantaloni scurți, un corsete corective, un sutien mare sau un top. Dar pentru a face accesoriile diferite de cele de zi cu zi, acordați atenție unor astfel de detalii posibile, cum ar fi materialul delicat translucid, decorul de epocă.

lingerie nunta de nunta 5

lingerie de nuntă de nuntă 6

Rochii de mireasa rochii de mireasa

Stofa groasă groasă este o soluție elegantă pentrudulap sub rochie. Până în prezent, modelele actuale de la atlas sunt prezentate prin combinații elegante și trăgând tricouri. Datorită irezistibilității materialului, lenjeria de corp a acestor femei sub rochia de mireasă arată foarte elegantă și rafinată. Atlasul este adesea reprezentat în colecții de seturi sofisticate. În acest caz, designerii permit colorarea nu numai a tonurilor albe, ci și a nuanțelor colorate pastelate:

 • turcoaz;
 • albastru;
 • piersic;
 • lamaie;
 • liliac.

lingerie nunta de nunta 7

nuntă de nuntă de nuntă 8

Nunta de nunta

Cel mai convenabil și confortabil este considerat dintr-o singură bucatăo opțiune pentru purtarea unei rochii. Astfel de lenjerie pentru femei pentru mireasă - o alegere excelentă în sezonul de iarnă. Corpul solid va asigura o fixare sigură pe corp. O astfel de alegere datorită lipsei cusăturilor a devenit o soluție universală pentru orice stil:

 • montare;
 • luxuriant;
 • asimetric.

Designerii oferă nu numai modele funcționale, ci și monokine decorative, care vor plăcea cu siguranță mirele în noaptea de nuntă.

nuntă de nuntă de nuntă 9

mireasa miresei 10

Haine de nunta sexy

Fiți cel mai de dorit și atractiv pentru dvs.Fiecare fată vrea un soț. Mireasa in lenjeria erotica nu este doar o surpriza placuta pentru mire, ci si o modalitate de a surprinde, accentua sentimentele, ingeniozitatea si originalitatea. În moda moderne sexy mini-curele, accesorii transparente, modele cu decor atractiv - ryushikami, miniskirts, arcuri sunt considerate sexy. Un design blând și laconic stârnește încă o dată curiozitatea masculină. Minimalismul vă permite să ascundeți cu grijă dulapul intim sub îmbrăcăminte.

lingerie nunta de nunta 11

lingerie de nuntă de nuntă 12

Seturi de lenjerie de nunta

Cele mai populare seturi de spectacole de modăa devenit o combinație de chiloți, sutien și ciorapi. Partea superioară a îmbrăcămintei este adesea înlocuită cu un corset sau un vârf. Deseori, kitul include un jar, care joacă un rol special în ceremonie. Dacă sunteți în căutarea pentru un frumos lenjerie de nunta de mireasa, atunci să acorde o atenție la seturi cu un mini-halat translucid de mătase, satin sau tul. Acest detaliu este absolut necesar în timpul pregătirii dimineții și după sărbătoare. Rochia va adăuga un mister la imaginea feminină blândă.

bridal lingerie de nuntă 13

bridal lingerie de nuntă 14

Cea mai frumoasă lenjerie de corp pentru mireasă

În colecțiile de îmbrăcăminte elegantă intimă este dificilăevidențiați cele mai impresionante modele. La urma urmei, în această ediție joacă un rol nu numai în opinia unor stilisti celebri, ci și în preferințele individuale de gust. Cu toate acestea, designerii consideră următoarele produse ca fiind cele mai atractive:

 1. Lace lenjerie. Materialul decupat delicat arată simpluEste delicios pe un corp frumos de sex feminin, mai ales în nuanțe luminoase. Lenjeria frumoasă de nuntă a mirelui poate fi făcută din dantelă complet, precum și inserții augmentate, maneci, bibelouri. Populară în anotimpurile recente este materialul cu modele mari sau motive.
 2. Produsele de mătase. Țesătură netedă cu luciu de lumină, care curge ușorde-a lungul liniilor elegante ale figurii feminine, a devenit mai mult un articol de lux decât un atribut intim. La urma urmei, irezistibilitatea mătăsii face ca întreaga imagine să fie luxoasă. Stilurile populare de lenjerie de mătase ale mirelui sunt kituri retro de nuntă, combinații și vârfuri alungite.
 3. Design cu broderie. Obiecte foarte frumoase și elegantedulap pentru femei cu modele brodate. O temă populară a broderiei sunt florile și abstracțiile din atelier. Decorul poate avea aceeași culoare cu produsul sau poate acționa ca accent de contrast. În acest din urmă caz, este important să vă asigurați că finisajul bogat nu strălucește prin tinuta. Designerii oferă seturi complete cu broderii voluminoase și o decorare laconică numai pentru un sutien.
 4. Lenjerie de corp cu cristale. Decorarea unui dulap intim cu pietre si pietre -Nu o inovație în moda modernă. Marcile celebre din lume nu sunt prima oferta de sezon in colectii de produse rafinate si cu adevarat luxoase, cu finisaje lucioase colorate sau incolore. Cele mai reale materiale pentru decorarea cu cristale sunt satin, mătase și dantelă. Este important atunci când alegeți astfel de obiecte să acorde atenție, că decorațiile nu ies din sub materialul delicat al rochiei. Accesoriile orbitor sunt absolut cele mai scumpe, mai ales opțiunea cu pietre prețioase și de marcă.

lingerie de nuntă de nuntă 15

bridal lingerie de nunta 16

lingerie de nuntă de nuntă 17

bridal lingerie de nuntă 18