Lingerie de nunta pentru mireasa

Ce fată nu visează la o nuntă? Cadouri, flori, atenție și ... o rochie albă chic. Cu toate acestea, pregătirea pentru un astfel de eveniment durează mult mai mult decât s-ar părea la prima vedere. Fata va fi determinată nu numai cu o rochie și un buchet, ci și pentru a ridica un set de lenjerie de corp pentru mireasă. El este cel care va deveni o legătură importantă la sfârșitul celebrării, prin urmare, pentru a face totul să se întâmple la cel mai înalt nivel, merită să aveți grijă de alegerea sa în avans. La urma urmei, lenjeria ar trebui să vă placă nu numai tu, ci și pe cea aleasă și, de asemenea, să faceți ca nunta de nuntă să fie cu adevărat fabuloasă și de neuitat.

Lenjerie frumoasă pentru mirese

Dacă vă cumpărați un accesoriu de nuntă, merităsă aibă grijă nu numai de frumusețea și sexualitatea lui, ci și de confortul șosetelor. Este foarte important ca mireasa, purtând lenjeria de corp pentru nuntă, să nu aibă nici un disconfort. La urma urmei, din cauza posibilelor inconveniente, va fi dificil să se concentreze asupra ceremoniei de nuntă.

Fetele care sunt înclinate spre plin, merită să deseneziAtenția la kituri care creează un efect subțire de talie care va corecta cifra, ascunzând unele dintre defectele. În plus, lenjeria de corp va ajuta rochia să se așeze perfect pe figură. Este vorba de corpul corector sau de dantele elastice. Alegerea este suficient de mare.

Este foarte important atunci când alegeți lenjeria de corpstil rochie de mireasa. În acest caz, ca și în viața de zi cu zi, trebuie să aderați la regula de aur a femeilor elegante - lenjeria nu ar trebui văzută. De exemplu, dacă vă puneți o rochie de mireasă potrivită, atunci, bineînțeles, rufele ar trebui să fie destul de subțiri și să nu iasă sub o asemenea rochie. Și în prezența unui decolteu adânc în loc de un sutien clasic, merită să poarte un bustier care să-ți accentueze sânii frumoși.

Nunta de nunta pentru mireasa 1

Nunta de nunta pentru mireasa 2

nunta de nunta pentru mireasa 3

Set de lenjerie de nunta pentru mireasa

  1. Garter. Acesta este un element obligatoriu în setul pentru mireasă,Deoarece prin tradiție la sfârșitul celebrării, mireasa aruncă un buchet pentru fete necăsătorite, iar mirele - un jartieră pentru burlaci, scos din picioarele alesei sale.
  2. Chiloți și sutien. Pe această spălătorie nu merită salvată, deoarece de laCalitatea produsului depinde de cât de confortabil și de încredere veți simți în ziua nunții. Dar pentru a-ți conduce nebunul, alege cel mai luxos kit. De exemplu, pot fi modele de dantelă și translucide.
  3. Ciorapi. Văzându-le, majoritatea bărbaților sunt excitați instantaneu, așa că acest costum va fi un dar excelent pentru mire.
  4. Corp sau curea cu jarti pentru ciorapi. Prima opțiune este mai corectăfuncția și este minunat pentru un sezon rece. Poate fi un dantelă subțire elegantă sau un satin scump și luxos. Pentru un pori cald, ar trebui să acordați preferință centurii, care, grație garniturilor, nu va permite ciorapilor să alunece în jos.

nunta de nunta pentru mireasa 4

nunta de nunta pentru mireasa 5

nunta de nunta pentru mireasa 6

nunta de nunta pentru mireasa 7

nunta de nunta pentru mireasa 8

nunta de nunta pentru mireasa 9

nunta de nunta pentru mireasa 10

nunta de nunta pentru mireasa 11

nunta de nunta pentru mireasa 12