Lingerie de nunta

O nuntă inteligentă este ceea ce viseazăcele mai multe fete din copilărie. Imbracaminte luxoasa, machiaj rafinat si coafura de la cei mai buni maestri - aceste atribute vor permite mirelui intr-o zi atat de importanta sa arate ca o regina. Dar vă puteți simți un sânge nobil deosebit, purtând haine de nuntă frumoase, deoarece de mult timp se știe ce efect asupra sentimentului de irezistibilitate proprii este dat de exact ceea ce este atent ascuns de ochii curios.

Cum sa alegi lenjeria de corp pentru o rochie de mireasa?

Ca și în cazul altor îmbrăcăminte, aiciexistă și unele nuanțe. Crearea imaginii mirelui este o lucrare minuțioasă, care necesită luarea în considerare a mai multor factori. Următoarele sfaturi vă vor ajuta să alegeți lenjeria de nuntă pentru mireasă un exercițiu plăcut și ușor.

  1. Lenjeria de corp trebuie combinată în culoarea cu tinuta de bază. În versiunea clasică, se alege lenjeria de nuntă albă sau bej, care nu strălucește din materialul subțire.
  2. Amintiți-vă că curelele de prindere și dispozitivele de fixareva arata nepotrivit si chiar vulgar. Prin urmare, atunci când alegeți lenjerie pentru o rochie de mireasă, ia în considerare croitorie. Pentru o rochie cu umerii deschisi, corsetul este ideal pentru o rochie ingusta - lenjeria fara cusur sau corpul bine fixat pe corp. În cazul în care accentul principal este pe zona de decolteu, alegeți un sutien care ar deschide cea mai mare parte a pieptului, sau bustier.
  3. Alegeți lenjeria confortabilă din naturamateriale, deoarece țesăturile artificiale au proprietatea de frecare și iritare a pielii. Un mic adaos de fibre sintetice este acceptabil pentru a păstra forma produsului și pentru ai da mai multă elasticitate. Efectiv arată lenjerie de nuntă erotică de nuntă, care va fi apreciată de aleasa dvs., când oaspeții își părăsesc casele, lăsându-vă în pace. În funcție de anotimp, când sărbătoarea va avea loc, alegeți produse constând mai ales din lenjerie, bumbac, mătase sau satin.
  4. Dacă figura dvs. nu poate fi numită perfectă, nuÎncercați să ascundeți excesul sub dimensiunea mai mică. În primul rând, va stoarce pielea și va forma pliuri inutile. În al doilea rând, este pur și simplu incomod și vă riscați ruina vacanței dumneavoastră. Este mai bine să alegeți o lenjerie specială de strângere pentru o rochie de mireasă care vă va face să vă simțiți atrăgător chiar și într-o tinuta îndrăzneață. Selecteaza lenjeria de nunta sexy selectata pentru mirese plina va oferi suportul necesar pentru sanii luxurianti si va forma o silueta seducatoare.
  5. Mai ales cu atenție trebuie să alegi o nuntălenjeria de corp pentru femeile gravide, deoarece o poziție interesantă obligă mireasa să aibă grijă nu atât de mult de frumusețea cât și de confort. Cumpărarea unui sutien în avans nu merită, deoarece în acest timp, pieptul poate crește semnificativ în volum, iar presiunea suplimentară asupra acestuia este extrem de nedorită. Dacă termenul este deja destul de mare, bandajele speciale vor oferi suportul necesar pentru abdomen și nu vor fi alocate sub rochia de mireasă, spre deosebire de bandajul obișnuit pentru uzul zilnic. În sezonul rece este mai bine să purtați ciorapi frumoși sau dresuri speciale pentru femeile însărcinate care nu stoarcă stomacul.
Care este mai bine?

Nunta de nunta trebuie sa indeplineasca multeparametrii, dar principala este calitatea. Când cumpărați, dați preferință producătorilor dovediți pentru a evita dezamăgirile și surprizele neplăcute. Nunta de nunta de la Victoria Secret este alegerea a mai mult de o generatie de mirese fericite care au preferat acest brand, ca adevarat cunoscator de fantezii girlish intr-o problema atat de intima.

Lenjerie de nunta 1

Lingerie de nunta 2

Nunta de nunta 3

Lingerie de nunta 4

Lingerie de nunta 5

Îmbrăcăminte de nuntă 6

Lingerie de nunta 7

Îmbrăcăminte de nuntă 8

Îmbrăcăminte de nuntă 9