Lenjerie de nunta

După eliberarea rochiei de mireasă,este necesar, fără întârziere, să se procedeze imediat la alegerea lenjeriei de corp. Mireasa în această zi importantă pentru ea ar trebui să arate ca un milion în toate, astfel încât să nu puteți minimiza importanța chiar și așa, cum ar părea, mici.

Nunta de nunta trebuie sa fie in acelasi timpFrumos și confortabil. Regina de vacanță nu ar trebui să simtă nici măcar un disconfort minim în această zi. Prin urmare, este mai bine să renunți la orice detaliu incomod, precum și la excesul de maneci, arcuri sau dantelă, care, de altfel, pot străluci printr-o rochie prea transparentă și nu ar fi în întregime în afara locului. Un set de nunta standard de nunta standard cu cesti dense pe bust sau un corset este, de asemenea, mai preferabil daca rochia se potriveste foarte bine celor mai mici coturi ale figurii. În acest caz, lenjeria fără sudură este realizată din material elastic. Sub rochia de mireasă cu un spate deschis, poți purta un sutien cu curele de umăr ascunse. Fetele care doresc să arate mai subțire, ar trebui să acorde atenție unui corsaj strâns de ajustare fără decor excesiv. Principalul lucru este că hainele sub rochie cât mai mult posibil în formă și culoare corespund sălii de nuntă, iar pentru prima nuntă de nuntă puteți pregăti o așa-numită lenjerie de nuntă interschimbabilă, mai sexy.

Nu uitați de acest accesoriu important, cum ar fi ciorapii - acestea vor completa perfect imaginea.

Nunta de nunta pentru femei - tendinte de moda

În colecțiile din acest an există atât standardeSeturi de lenjerie din bust și chiloți și corp cu inserții transparente sau corsete corective, corpul cel mai bine fixat, creând efectul unei "piele secunde".

Blind culoarea albă de zăpadă - tendința din acest an. Cu toate acestea, pentru rochii de culoare există, de asemenea, o gamă largă de lenjerie de corp de diferite nuanțe. În noua colecție de lenjerie de nuntă, Victoria Sikret a văzut chiar și printuri animalice de ruinare. Există și variante albe cu dantelă roz.

Decorul principal - motive florale și arcuri decorative mari. Un exemplu este o colecție de aer de la Etam.

În ceea ce privește țesăturile, colecțiile predominăMătase și cea mai bună dantela franceză de Chantilly. Ușor rustic în aparență, dar în același timp, frumoasa lenjerie de dantelă de nuntă a fost creată în acest an de designeri de modă ai celebrului brand Stella McCartney. O versiune câștigătoare a combinației de dantelă cu satin a fost prezentată de Oryades. Popularitatea incredibilă va fi folosită ca seturi separate de laic și corp.

Lenjerie clasică perfectă în stilul anilor '50Din mătase moale a demonstrat Incanto. Minimul de dantelă și decor nu este în niciun caz un dezavantaj, chiar și dimpotrivă. Accentul principal în colecție se face pe corsete și bustier cu împingere în sus.

Cosabella - o colecție de lenjerie de nuntă pentru mireasă

O lenjerie romantică, admirabilă sub rochia de mireasă, a prezentat în acest sezon marca italiană Cosabella.

Setul translucid alb și o cămașă cu flori mici, în ciuda simplității sale, arată foarte drăguț și emoționant.

Mai interesant este un corset cu dantelasania și cravatele satinului în loc de curele. O atenție deosebită merită același set într-o culoare stralucitoare luminoasă. De asemenea, în colecție există o lenjerie erotică inferioară de nuntă de culoare neagră. Prezența diferitelor culori este asociată cu moda din ultimii ani pentru rochii de mireasă color, inclusiv cele negre. Această colecție de lenjerie sub rochia de mireasă este disponibilă pentru cumpărători încă din luna februarie a acestui an. Costul kiturilor variind de la 20 la 240 $.

Îmbrăcăminte de nuntă 1

Nunta de nunta 2

Îmbrăcăminte de nuntă 3

Îmbrăcăminte de nuntă 4

Nunta de nunta 5

Îmbrăcăminte de nuntă 6

Nunta de nunta 7

Îmbrăcăminte de nuntă 8

Îmbrăcăminte de nuntă 9