Lenjerie de corp pentru mireasa

În agitația de nuntă, mireasa trebuie să se gândeascămulte detalii: despre o rochie, o coafura, pantofi, machiaj. Această listă este nesfârșită. Totul ar trebui să fie frumos și perfect. Dar ea nu poate uita de lucruri care vor fi ascunse de atenția altcuiva și, cu toate acestea, ar trebui să fie plăcută de publicul ei cel mai iubit și dorit - viitorul ei soț. Prin urmare, lenjeria de corp pentru mireasa ar trebui să fie pusă pe un pas în importanță cu rochia de mireasă.

Lingerie de nunta

Lenjerie de corp pentru o astfel de solemnactivitățile trebuie selectate cu o atenție deosebită. Ar trebui să sublinieze demnitatea corpului și să-și ascundă neajunsurile. Primul lucru pe care trebuie să-l cumpărați o rochie de mireasă și după aceea alegeți lenjeria de corp. Principalul lucru aici nu este să te pierzi. Există multe opțiuni: seturi de mătase sau satin, dantelă sau tip fără sudură. Poate doriți să purtați un corset sau un grație, pentru a vă sublinia în mod avantajos sânii și, poate, să vă opriți pe corp.

Lenjerie pentru mireasa ar trebui să fie confortabil, pentru că în eatrebuie să-ți petreci întreaga zi. Va fi foarte neplăcut dacă trebuie să corectați în mod constant benzile sau să suferiți de o centură de frecare, incomodă. Dacă rochia este o rochie de bal, atunci puteți alege un kit deschis. Pentru model, figura bine fixată, trebuie să cumpărați același îmbrăcăminte, și chiar mai bine, dacă nu va avea cusături, astfel încât să nu iasă în evidență printr-o țesătură subțire.

De asemenea, este foarte important să alegeți ciorapii potriviți sauchilot pentru nunta. La urma urmei, fără ele, setul nu va fi complet. Dacă nunta are loc în timpul iernii, atunci, bineînțeles, nu ar trebui să riscați sănătatea și să purtați chilotul mai bine. Ei nu sunt puternici, dar vor încălzi picioarele de sex feminin. De asemenea, merită să opriți alegerea dvs., dacă aveți o rochie de mireasă scurtă. Tipul de ciorapi de dantelă va arăta vulgar și fără gust. Dar dacă vremea permite, atunci, desigur, o opțiune excelentă va fi ciorapi frumos. Ele vin în diferite modele: cu sau fără desen, într-o rețea și un diamant, dens și subțire, ca o păianjen. Ciorapi foarte frumoși și sexy, cu freză. Poate că nu contează pentru cineva ce vor fi, ci pentru încrederea internă și pentru un sentiment al propriei sexualități, acest lucru joacă un rol important. Nimic nu atrage atenția bărbaților ca ciorapii de nuntă al unei mireasă în timpul îndepărtării unui jartieră. Prin urmare, alegerea corectă va sublinia doar frumusețea și solemnitatea acestui moment.

Ce ciorapi de ales?

A alege o ciorap pentru o nunta nu este o problema. Printre sortimentul mare este ușor să găsiți exact acele care se vor potrivi cel mai bine. Dacă înainte de a fi tradiția să purtați ciorapi albi pentru o nuntă, acum vin în toate culorile și nuanțele. Prin urmare, dacă în îmbrăcămintea de nuntă există unele culori în afară de alb, apoi alege cu îndrăzneală ciorapi în ton. Apropo, cu ajutorul lor puteți îmbunătăți culoarea pielii și puteți ascunde defectele picioarelor.

Cu toate acestea, ciorapi sub o rochie de mireasa ar trebuicoincid cu stilul său. Prin urmare, dacă tinuta este magnifică, în formă de minge, atunci ele pot fi dantelă sau dantelă. Dacă rochia se potrivește strâns sau un stil Empire, atunci - un ton cu ea. Pentru modelele neobișnuite ale unei rochii de mireasă, aceleași ciorapi eleganți se vor apropia: cu desene volumetrice și printuri de modă.

Poți purta ciorapi de nuntă cu o specialăcentură, și puteți face fără ea. Este mai ușor să cumpărați cu benzi de silicon speciale. Ei se țin bine pe picioarele lor și pot fi ușor îndepărtați și înlocuiți de alții dacă se rup. Când alegeți lenjeria de corp, amintiți-vă că ciorapii la modă nu sunt doar o necesitate, ci un accent important în crearea unei imagini dorite și încântătoare a mirelui.

Lenjerie de corp pentru mireasa 1

Lenjerie de corp pentru mireasa 2

Lenjerie de corp pentru mireasa 3

Lenjerie de corp pentru mireasa 4

Lenjerie de corp pentru mireasa 5

Lenjerie de corp pentru mireasa 6

Lenjerie pentru mireasa 7

Lenjerie de corp pentru mireasa 8

Lenjerie de corp pentru mireasa 9