o haină în stilul unui hatru

Faimoasa actriță a anilor '50 și una dintre cele mai frumoaseFemeile din secolul al XX-lea, Audrey Hepburn, aflată deja în mijlocul carierei sale stelare, a fost recunoscută ca un trendsetter. Și nu este surprinzător. La urma urmei, eleganța, rafinamentul și simțul înalt al stilului Audrey pot fi invidiați. De fiecare dată, mergând la camera sau doar pentru o plimbare de familie, Hepburn și-a surprins fanii cu coerența rochiilor, dar, în același timp, originalitatea și individualitatea abordării de a crea imagini. Unul dintre cele mai populare articole de dulap Audrey Hepburn sunt straturile ei, care sunt încă considerate pentru mulți designeri modelul unui model de succes. Trebuie remarcat faptul că stilurile stratului actriței, din care au existat trei tipuri, au fost mult timp legalizate ca stil propriu. Prin urmare, până în prezent, multe femei de moda caută adesea haine în stilul lui Audrey Hepburn.

Model de haina Audrey Hepburn

Cel mai faimos model este elegantulHalat de portocal Audrey Hepburn. Are o tăietură dreaptă, confortabilă, o cataramă ușoară și o lungime de genunchi, care vă permite să o combinați cu orice haine casual.

Cel mai elegant, Audrey Hepburn, o consideraStrat, care a fost destinat în principal pentru excursii și excursii. Într-adevăr, acest model are o siluetă frumoasă montat și tivul se face sub forma unui clopot care pune accentul perfect feminitatea.

Ultimul model prezentat de haina lui AudreyHepburn este destul de simplu. Mulți stilisti consideră acest stil discret și confortabil. Un element simplu de fixare pentru butoane mari și muchii bine montate este perfect pentru uzul zilnic și pentru petrecerea timpului liber.

Printre altele, vreau să vă atrag atenția,Că toate halatele lui Audrey Hepburn au o lungime midi și un mânecă scurtă. Pictograma stilului celebru din anii 50 a purtat o haină în combinație cu mănuși lungi și adesea a completat imaginea cu căpriori cochete.

Până în prezent, o haină în stilul lui Audrey Hepburn,desigur, ușor modificate. Stilistii prezinta de asemenea stiluri mai scurte si solutii interesante in clapete. Cu toate acestea, cerințele de bază pentru modelele stratului sunt strict menținute. Este întotdeauna rafturi dublu-breasted, butoane mari și un guler plat sau stoechka.

Îmbrăcați în stilul hippie 1

În stilul hippie 2

Coat în stilul hippie 3

Coat în stilul hippie 4

în stilul hippie 5

Coats în stilul Odri Hepbern 6

În stilul hippie 7

În stilul hippie 8

În stilul hippie 9