Stilul modern de haine

Aspectul poate spune multe despre o persoană. Este foarte important să navigați în stilurile de îmbrăcăminte și, cel mai important, să puteți alege în mod corespunzător echipamentul, în funcție de situație.

Stiluri modeste

Stil modern clasic de hainecaracterizată prin linii drepte, țesut dens natural. Schema de culori este dezactivată, fără imagini și printuri, minim de falduri. În ceea ce privește lungimea fustei, acesta este un midi ascetic, de la genunchi la gleznă. Alegeți bărci sau cizme Oxford. Este necesar să se evite ornamentele masive. Coafura - grațioasă. Este vorba de clasicul stil modern de afaceri de îmbrăcăminte.

Kazual este comoditatea, frumusețea și democrația. linii simple, materiale moi, culori, calm și confort o reducere - asta este casual. Tricotate cardigan, guler, blugi sau pantaloni negri, mocasini sau pompe, un sac de simplu din piele, un șir modest de mărgele sau alb-negru de bijuterii masiv - toate Casual.

Printre stilurile moderne de haine pentru fetepopular "grunduit" grunge. Alege bijuterii voluminoase, hainele ar trebui să pară întinse, uzate (găuri pe ciorapi). Pantofi de balet ideali, adidași sau roboți permanenți.

Stilurile "neobișnuite"

Stilul rococo în haine moderne "marcat"rafinamentul rochiei și pompa incredibilă. Imaginea arată luxoasă și proaspătă. Există o congestie vizibilă în finisaje și detalii. Chic pantofi, bijuterii indiscrete - asta e rococo.

Safari corespunde unei colorări discrete(Maro, bej, nisip, supus verde). Se preferă bumbacul și inul. „Classic“ Safari - acesta este un sacou alungit, cu mâneci scurte, dar abundența de buzunare, pantaloni scurți mansete, curea din piele aspră și geanta maro din piele asociat cu un toc stabil, ornamente capricioasă din oase.

Vanguard combină incongruent, uimitorimaginație, dar nu enervant. Se caracterizează prin nuanțe luminoase și țesături de diferite texturi. Poate fi din blană și din satin, chintz și dantele. Pantofii trebuie de asemenea să aibă o formă neobișnuită cu călcâiul original.

Stilul modern de haine 1

Stilul modern de haine 2

Stilul modern de haine 3

Stilul modern de haine 4

Stilul modern de haine 5

Stilul modern de haine 6

Stilul modern de haine 7

Stilul modern de haine 8

Stilul modern de haine 9