Haine hippie

Stilul hainelor hippy pentru fete a apărut în anii 50-60Ani ai secolului trecut datorită mișcării cu același nume din Statele Unite. Această tendință trendy are caracteristici caracteristice, cum ar fi simplitatea și simplitatea, prezența unui număr mare de componente etnice și naționale, o abundență de accesorii. Principala înflorire a acestei subculturi a venit în 1967, numită "vara iubirii".

Stilul Hippie în haine

Fanii de stil de hippies în haine 2013, cum ar fiCopii adevărați ai naturii, iubesc numai totul natural și natural. Prin urmare, principalele caracteristici ale direcției sunt materiale naturale de calitate, un număr mare de culori strălucitoare, o cantitate minimă de lucruri.

Femeile haine hippie pot fi considerate cel mai multpozitiv și de vară în rândul altor produse. Majoritatea hipienilor adevărați nu erau deloc derutați să fie complet goi sau goi la talie. Ventilatoarele de stil hippy poartă cele mai obișnuite tricouri și tricouri de bumbac din vechiul garderobă, adică nu sunt noi, ci puțin purtate. În astfel de situații, nu ar trebui să existe semne sau etichete de la branduri elegante, deoarece hippii sunt anti-globaliști arzători care acționează împotriva activităților marilor corporații. O imprimare tipică pentru o astfel de subcultură este pictograma "pacient", arată ca un picior de pui, tocmai refuzată.

Această direcție poate fi atribuită celor mai mulțiO varietate de blugi și veste de piele, care pot fi umezite și culori fluorescente strălucitoare. Nu se poate face fără un detaliu caracteristic al stilului "iubitor de pace" - acestea sunt pantaloni sau blugi înfricoșați. Acest flare pornește de la zona genunchiului și închide complet piciorul. Ca și în partea de sus a costumului, sunt foarte încurajate haine lucrate manual - hippy cu mâinile lor. De exemplu, puteți crește în mod independent lățimea flarei și o puteți coase în pene mici din material. De asemenea, pantalonii ar trebui să fie dezbrăcați cu margele, mulina și, de asemenea, vopsite cu culori.

Alege haine de nuante luminoase, acide. Alegerea acestor culori în această direcție a fost legată de istoria formării acestei subcultură, care a fost asociată cu clasa psihedelică a substanțelor narcotice (LSD și marijuana). Prin urmare, produsele sunt adesea decorate cu modele de culori psihedelice - acestea pot fi cercuri concentrice de diferite forme și culori ale curcubeului, fracturi neobișnuite și imagini cu nuanțe acide. Este această colorare și printuri care sunt un atribut caracteristic al stilului hippy.

Crearea unei imagini hippy:
  1. Se dizolvă părul, face să pară natural. Cel mai adesea acest stil implică prezența buclelor naturale care se află liber pe umeri.
  2. Nu poți să faci fără pantaloni arșiți care potpatch-uri să fie suplimentate, decorate cu vopsele colorate. Nu cumpăra neapărat aceste blugi într-un magazin de îmbrăcăminte pentru hippies, deoarece ei pot face singur, manual.
  3. În plus față de pantaloni, puteți, de asemenea, purta și pierdesarafane lungi și rochii neobișnuite de lumină, potrivite perfect acestei tendințe de modă. Asigurați-vă că acordați atenție lucrurilor cu diferite modele naționale, imprimare florală, batik și alte costume populare.
  4. În ceea ce privește partea superioară a imaginilor hippy,Aici puteți avea tunuri libere, cămăși, topuri și alte articole. Următoarea opțiune - o varietate de veste-macrame, veste de piele cu fringe, topuri mici, o varietate de obiecte de epocă, cardigane ușoare de tăiat liber. Cumpărați obiecte decorate cu margele și panglică colorată. Aceste haine hippie se găsesc în mâna a doua, pe diferite purici vechi.

haine hippie 1

haine hippie 2

haine hippie 3

haine hippie 4

haine hippie 5

haine hippie 6

haine hippie 7

haine hippie 8

haine hippie 9