Stil etnic în haine

Până în prezent, stilul etno a devenit foarteFoarte popular. Stilul etnic în pantofi și îmbrăcăminte se numește și direcția folclorică și motivele populare. Practic, toate hainele moderne au o combinație caracteristică de noi direcții și elemente de stil etno. De-a lungul timpului, astfel de tendințe și-au format propriul stil și au primit o anumită izolare.

Apariția stilului etno

În anii 60 ai secolului trecut aproape toată planeta eraEste acoperită de o epidemie de produse cu o lungime minimă. Fiecare costum nou a devenit din ce în ce mai sincer, iar stilurile - mai scurte. În acest moment a început popularitatea subculturii hippie. Ea se baza pe punctul de vedere al tineretului opus, care se opune noțiunilor tradiționale ale vieții. Mișcarea hippilor care iubesc pacea până la apariția mini-ului deschis la modă a răspuns cu cel mai nou stil de fustă lungă. În loc de țesături monofonice, metalizate și strălucitoare, hippii au ales materiale naturale decorate cu motive etnice și în loc de linii drepte și forme geometrice - forme rotunjite și linii curgătoare. În același timp, ei nu au folosit stilul unui singur popor în hainele lor, de cele mai multe ori amestecau hainele tuturor popoarelor planetei. Au preferat hainele care nu restrânge mișcarea, au fost create din țesături naturale luminoase.

Stilul etnic în haine 2013

Îmbrăcăminte, în general, și în special rochiiStilul etnic se caracterizează prin faptul că astfel de produse sunt foarte confortabile și pline de strălucire și bucurie. Principalii admiratori ai acestui stil sunt în general tineri. Rochii și fuste în stil etnic au devenit un indicator al protestelor împotriva hainelor, pe care le purtăm prea des. Toate hainele de zi cu zi, precum și rochii de mireasă în stil etnic sunt reprezentate de o mare varietate de detalii, stiluri și ornamente strălucitoare, împrumutate din rochii naționale ale aproape tuturor popoarelor lumii. La astfel de haine sunt selectate întotdeauna accesorii unice și neobișnuite.

De foarte multe ori acest stil împrumută elementehainele naționale din Asia și din Orientul Mijlociu, pentru că asemenea îmbrăcăminte se caracterizează printr-o imensă bogăție de accesorii, o abundență de lux și frumusețe. În plus față de decorarea bogată, astfel de produse au un confort excepțional. Acest stil a absorbit caracteristicile distinctive ale tunurilor marocane, kimonosului japonez și sarisului indian. O altă caracteristică comună a stilului etnic este anumite volume de lucruri, deoarece aceste haine nu sunt în nici un fel caracterizate de siluete suficient de potrivite sau forme clasice.

stilul etnic în haine 1

stil etnic în haine 2

stil etnic în haine 3

stil etnic în haine 4

stil etnic în haine 5

Stilul etnic în haine 6

stil etnic în haine 7

stilul etnic în haine 8

stil etnic în haine 9