Rochie în stilul Odri Hepbern

Stilul lui Audrey Hepburn este feminitatea și eleganța. Acesta este secretul recunoașterii și popularității stilului celebrei actrițe, care timp de mulți ani a imitat femei din întreaga lume.

Rochii de actriță sunt considerate standard de stil. Costume pentru filme în care a fost împușcat steaua - lucrările lui Hubert Zivanshi. A fost designerul de modă francez care a creat rochia neagră mică de Audrey Hepburn pentru filmarea în filmul "Micul dejun la Tiffany's". Caracteristicile distinctive ale rochiilor de stea, care îi fac imaginea rafinată și elegantă - simplitatea și ușurința de tăiere.

Elemente de bază ale stilului

Rochii în stilul lui Audrey Hepburn - este, mai presus de toate,Articole neagră. Spațiul tăiat subliniat oferă ocazia de a diversifica imaginea și de a accentua demnitatea figurii: rochia pe curele sau partea superioară sub forma unui corset. Diferite lungimi de mâneci sau rochie fără mâneci. O fustă îngustă care accentuează o figură feminină sau o fustă luxuriantă de lungime medie. Gâtul, sub forma unui pătrat sau a unei barci de decupare, pe care Hepburn o iubea atât de mult. Rochia neagră a lui Audrey Hepburn este populară de câteva decenii, iar moda pentru el nu pare să treacă vreodată.

Huber Zhevanshi a creat actrite rochii nu numaipentru filme, dar pentru viața de zi cu zi. În anii '50 și '60 ai secolului trecut, la modă au fost rochii de vară cu o fustă luxuriantă, rochii, fuste, clopote, cămăși. Culori pastelate, negru, alb, roz pal - schema de culori, pe care actrita prefera.

Pantofi preferați ai actritei sunt pantofii cu toc și pantofi de balet. Astfel de pantofi eleganți completează perfect rochiile în stilul lui Audrey Hepburn.

Rochii de nunta in stil Hepburn

Cea mai faimoasă rochie de mireasă esteRochie de heroină Hepburn din filmul "Sabrina". Corsetul strâmt cu broderie și o fustă lungă, somptuoasă, o combinație neobișnuită de alb tradițional cu broderie florală în negru fac acest costum spectaculos, luxos și memorabil.

Pentru ceremonie proprie, Audrey Hepburn a alesO rochie de mireasă modestă dar nu mai puțin spectaculoasă: o rochie scurtă, cu o culoare roz deschisă, cu un guler rotund, tipic pentru moda anilor '60. În loc de un voal, o batistă este făcută din același material ca și rochia. Acest costum a fost creat pentru muza lui Hubert Zivanshi.

Rochii în stilul lui Audrey Hepburn 1

Rochii în stilul lui Audrey Hepburn 2

Rochii în stilul lui Audrey Hepburn 3

Rochii în stilul lui Audrey Hepburn 4

Rochii în stilul lui Audrey Hepburn 5

Rochii în stilul lui Audrey Hepburn 6

Rochii în stilul lui Audrey Hepburn 7

Rochii în stilul lui Audrey Hepburn 8

Rochii în stilul lui Audrey Hepburn 9