Stilul Hippie

Probabil, pe Pământ nu există cinenu ar fi auzit nimic despre hippii, "copiii de flori". Cineva se referă negativ la această subcultură, cineva își susține ideile, dar reprezentanții ambilor poli impun uneori să folosească stilul hippy în imaginea lor.

Stilul Hippie în haine

Stilul de hippy este notabil pentru simplitatea sa, pentru căreprezentanții acestei mișcări încearcă să fie mai aproape de natura. Prin urmare, iubirea de țesături naturale, și dorința în lunile mai calde pentru a merge desculț. În plus, hippies nu le place logo-ul companiei plasate pe haine - tricou poate fi desen abstract sau un semn „Pacific“ - un porumbel stilizat labă într-un cerc. Adăugarea poate fi din piele sau denim veste.

Cel mai recunoscut detaliu al unui costum hippie esteblugi sau pantaloni tăiați. Flushul pornește de la genunchi, partea de jos a pantalonului se extinde atât de mult încât se închide aproape întreaga picior. Ei bine, dacă pantalonii sau blugi vor fi modificați personal de dvs. - brodate cu mulina sau margele, vopsite în culori.

Rochie în stil hippie este de obicei gratuit, lung, cu model psihodedicheskim luminoase sau model etnic. Hippie fusta ar trebui să fie lung, lat, în falduri libere.

Pantofii Hippie poartă, de asemenea, un simplu - pentru iarnăjumătăți de ghete pe o tălpită plat (nu numai pantofi în stil militar, hippy pacifists), realizate din materiale moi cu modele etnice - le poți și tu broșa. În vara, ar trebui să meargă desculț mai des, alteori să purtați sandale din piele sau espadrille.

Culorile hainelor sunt luminate, acide, modelele etnice sunt binevenite, și prezența elementelor etnice de îmbrăcăminte, de exemplu, ponchii.

Coafuri în stilul hippies

Dacă credeți că cel puțin coafuri în stil hippievă mulțumesc cu complexitatea și sofisticarea lor, atunci vă greșiți. Găini toate destul de simplu - sau părul în vrac, curea din piele atașat sau panglica (hayratnik), pentru a pune pe frunte sau împletituri în vrac. Mijloacele de styling, părul rafinat, după cum ați înțeles deja, nu sunt aici. Hipiții adevărați nu au nimic împotriva decorării părului lor cu flori proaspete, pentru că ei înșiși sunt "copii de flori". În plus față de florile din păr, puteți tese panglici, împleti margelele cu margele, ață, margele.

Machiajul hippilor

Aspirându-se la tot ceea ce este natural, hippies și machiajNu ocoliți. Aceasta este, produse de îngrijire a pielii de a utiliza poate și ar trebui să fie, și cosmetice utilizați au un minim. Cu toate acestea, există un alt mod de a privi machiaj hippie - reprezentanții acestei mișcări au o slăbiciune pentru culori luminoase. Prin urmare, opțiunea următoare este permis machiaj: sprancene groase, creion maro subliniat, cu ochii bold-up (contur ochi complet încercuit), umbra luminos (câteva nuanțe cu tranziții), gene, vopsite cu generozitate de cerneală neagră sau color. Compozitia acestui stil este necesar să se folosească fard de obraz luminos, buze nu este izolat în mod particular, lăsând culoarea naturală sau dându-i o nuanță de lumină, folosind aproape de culoarea naturală a ruj.

Hippies bijuterii și accesorii

rochii în stilul hippies

Hippii respire neuniform la un alt fel de ornamente,deși sunt toate realizate manual sau foarte asemănătoare. Hippy cercei sunt luminoase, pot fi făcute din margele, cu o mulțime de pandantive. Hippie semnul preferat "pacient" poate fi pe cercei, este purtat ca un pandantiv în jurul gâtului, această pictogramă este pictată pe tricouri, cusute pe veste și jachete.

Foarte popular sunt brățările hippies -Fleacurile. Acestea sunt brățări țesute din fire sau margele. Astfel de bijuterii au fost împrumutate de la hippii indienilor. Botezurile sunt numite și brățări de prietenie, pentru că acestea sunt țesute și date prietenilor lor. Astfel, cu cât mai mulți oameni au o cunună în mâinile lor, cu atât mai mulți prieteni au.

O altă populară decorare în prezent a corpului - tatuajele în mediul hippie nu sunt acceptate.

Pungi în stilul hippies sau tridimensionale cu broderii și broderii sau mici pungi nazale (ksivniki). Această geantă de mână este adesea realizată cu mâna proprie și este extinsă cu diverse modele.