Ce să purtați pe mare

Te duci la mare. Se pare că totul este gata - lucrurile sunt colectate, starea de spirit este pe partea de sus. Dar aici te gândești la ce să porți pe mare când ajungi la stațiune. La urma urmei, va fi necesar sa te uiti perfect nu numai pe o plimbare si intr-un restaurant, dar si pe plaja.

Rochii pentru mare

Cea mai practică și confortabilă îmbrăcăminte pentru mare este,cu siguranta, rochie. Dar aici sunt mai multe nuanțe. Nu ar trebui să fie prea strâns, este cel puțin neconfortabil. Atunci când alegeți o rochie, trebuie să acordați atenție nu numai stilului său, ci și culorii. Modelul de plajă trebuie să fie neapărat ușor, pentru a nu atrage excesul de soare.

Modele de rochii de vară pe mare pot fi diferite. Ambele scurte și lungi sunt binevenite. Modele extrem de populare cu talie înaltă. În plus față de confortul unei astfel de rochii poartă o funcție estetică. Se ascunde cu succes unele defecte în figură.

Printre femeile frumoase odihnitoarePodeaua este populară pentru astfel de haine pentru recreere pe mare ca rochie-hoodie. El este practic, confortabil și frumos. Hoodies, de regulă, sunt cusute din mătase sau tricouri. Are o siluetă liberă.

Multe fete aleg o tunică tricotată. Firele sunt subțiri și plăcute corpului. Una dintre cele mai de succes opțiuni de tineret este o cămașă de îmbrăcăminte, care amintește de o cămașă alungită sau tricou.

În căldură, doriți să scoateți cât mai multe haine posibil. Pe mare, o opțiune excelentă va fi o rochie ușoară pe o bandă elastică fără curele și mâneci. Este ușor de îndepărtat și pus pe.

Și ce să poarte pe mare să se uite luminoase șielegant? Aici veți veni la rochia de salvare într-un stil nautic. Mazăre și o bandă pe rochie, o pungă de paie și o pălărie - imaginea imaculată a mării este gata.

După cum puteți vedea, există o mulțime de rochii pentru mare, așa că nu te limita la pantaloni sau fuste banale. Frumoase și elegante puteți și trebuie să vă uitați chiar și pe plajă.

Ce să purtați pe mare 1

Ce să purtați pe mare 2

Ce să purtați pe mare 3

Ce să purtați pe mare 4

Ce să purtați pe mare 5

Ce să purtați pe mare 6

Ce să purtați la mare 7

Ce să purtați pe mare 8

Ce să purtați la mare 9