cum sa alegi hainele potrivite

Pentru a arăta elegant, trebuie să achiziționaținumai lucruri la modă, dar și practice. Din păcate, nu toată lumea știe cum să aleagă în mod corespunzător hainele pentru a profita la maximum de toate posibilitățile sale. De fapt, o mulțime depinde de hainele selectate în mod corespunzător, și nu este vorba numai de aspect. Deci, ar trebui să fie confortabil, cald în timpul iernii, nu supraîncălziți în timpul verii, nu creați disconfort și să fie față.

Luați în considerare mai întâi cum să alegeți cea potrivităCuloarea hainelor. Amintiți-vă că schema de culori a hainelor trebuie să fie aproape de culoarea ochilor și a tonusului pielii. Culoarea universală este de obicei considerată albă, deoarece poate fi combinată cu oricare alta. Culorile mai vii pot fi combinate cu culorile gri, precum și amestecarea culorilor neutre. Dar, în orice caz, nu amestecați mai mult de trei culori strălucitoare în haine.

Dacă înțelegeți cum să alegeți cea potrivităstil de haine, atunci mai întâi de toate ar trebui să decideți cu privire la tipul și starea de spirit. Dacă mergeți la o întâlnire, atunci, bineînțeles, un stil mai bun decât romantismul ușor pe care nu îl veți găsi. Pentru a lucra o opțiune acceptabilă este așa-numitul stil de birou, bine, și dacă te duci la sala de sport, atunci nu vă puteți imagina un stil de sport. Aici puteți lua în considerare și întrebarea cum să alegeți sportul potrivit? Concentrați-vă pe următoarele valori:

  • lipsa disconfortului;
  • dimensiunea dvs.;
  • Materiale de înaltă calitate (deoarece există un contact strâns cu pielea).

Dacă nu știți cum să învățați corectRidicați hainele, ar trebui să înțelegeți mai întâi caracteristicile figurii dvs. De exemplu, pentru un fizic sportiv, veste scurte și pantaloni cu talie înaltă se potrivesc bine. Doamnele de statură scurtă ar trebui să evite să poarte poduri, care să scurteze vizibil creșterea. Suportul șoldurilor largi și al umerilor înguste ar trebui să se concentreze pe partea superioară a corpului cu ajutorul culorilor luminoase ale hainelor și accesoriilor.

Printre altele, este important să știm cumPentru a alege hainele potrivite. În acest caz, trebuie să începeți cu cel mai problematic lucru din dulap. Deci, dacă vă greu să vă ridicați pantalonii, cumpărați-i în siguranță (luând în considerare tipul figurinei) și deja sub ele ajustați alte costume, alegerea cărora se bazează pe imaginea pe care doriți să o creați. Nu uitați de schema de culori, ca element important al selecției unui set de haine.

După cum puteți vedea, întrebarea cum să alegeți hainele potrivite găsește cu ușurință răspunsul în preferințele și caracteristicile dvs. personale de tipul dvs.

cum să alegi hainele potrivite 1

cum sa alegi hainele potrivite 2

cum să alegi hainele potrivite 3

cum sa alegi hainele potrivite 4

cum să alegi hainele potrivite 5

cum sa alegi hainele potrivite 6

cum sa alegi hainele potrivite 7

cum să alegi hainele potrivite 8

cum să alegi hainele potrivite 9