Cum sa alegi un stil de haine pentru tine

Orice haine pot face minuni. Principalul lucru este să puteți selecta corect imaginea de care aveți nevoie și succesul să vă fie garantat. Dar femeile sunt destul de imprevizibile și, în funcție de starea lor de spirit, pot schimba câteva imagini. Mai întâi, să definim ce stiluri sunt cele mai la modă.

  1. Ca întotdeauna, la vârful popularității, stilul clasic și de afaceri. Este universal și potrivit pentru fiecare femeie. Principalul lucru este să alegeți stilul, modelul și accesoriile potrivite.
  2. Fetele cu un stil de viață mai activ preferă stilul sportiv.
  3. Producțiile delicate și rafinate nu pot face fără romantism, deci au un stil romantic.
  4. Iubitorii anilor 80 vor veni să guste stilul retro și stilul de epocă.
  5. Ei bine, tinerii moderni preferă hainele în stilul unisex.

Cum de a alege stilul de îmbrăcăminte potrivit?

Între o astfel de varietate, cum să vă alegețiStilul corect de îmbrăcăminte care ar pune accentul pe toate virtuțile? Nu este un secret că toate femeile sunt diferite - aspect, caracter, figură. Prin urmare, trebuie să alegeți stilul de îmbrăcăminte în funcție de tipul, forma, vârsta, obiceiurile și, bineînțeles, starea de lucru.

Dacă sunteți proprietarul unor forme magnifice, ce stil de îmbrăcăminte preferați?

De fapt, o femeie cu forme luxuriante se va apropiaAproape orice stil, dacă știți cum să combinați corect hainele și accesoriile. Nu uitați de cel mai important lucru - schema de culori. Există culori care ascund defectele ciorchinilor și reduc vizibil cifra și există și aceia care, dimpotrivă, manifestă toate plăcerile paradei. În cazul în care negru subțire, apoi alb de dimpotrivă - plin. Prin urmare, alegerea unui stil pentru dvs., acordați atenție culorilor și stilurilor produselor.

Dacă aveți o întrebare, cum săAlegeți un stil de haine, ascultați sfatul unor stilisti cu experiență care vă recomandă să alegeți haine în funcție de situație. Dacă, de exemplu, vi se atribuie o dată, este ridicol să mergeți pentru ea, purtând haine în stilul unisex sau casual. Firește, alegeți un stil romantic. De asemenea, mergând la lucru, veți purta haine clasice sau de afaceri.

Cum de a determina modelul de culoare și de a alege stilul dvs. de haine?

Toate femeile sunt împărțite în 4 categorii din când în cândAnul: iarna, primăvara, toamna și vara. Editorii de stil recomandă, înainte de a începe căutarea stilului dvs., să determinați la ce tip de culoare apar aspectul, atunci puteți alege rapid și mai calitativ stilul și nuanțele potrivite.

Primăvara și toamna sunt de o culoare caldă. În consecință, iarna și vara sunt o culoare rece. Cea mai rapidă modalitate de a vă determina culoarea este să vă uitați în oglindă pentru a aduce culorilor pielii nuanțe calde și reci. Această nuanță care conferă pieței un aspect sănătos și este culoarea ta. Aceasta înseamnă că, dacă nuanțele reci fac ochii mai expresivi și pielea arată sănătoasă și naturală, atunci aparțineți culorii reci.

Cum sa alegi un stil de haine 1

Cum sa alegi un stil de haine 2

Cum sa alegi un stil de haine 3

Cum sa-ti alegi propriul stil de haine 4

Cum sa alegi un stil de haine 5

Cum sa-ti alegi propriul stil de haine 6

Cum sa alegi un stil de haine 7

Cum sa alegi un stil de haine 8

Cum sa alegi un stil de haine 9