trageți fotografii pe role

Îți plac patinajul cu role? Atunci de ce nu combinați afacerea cu plăcerea și nu faceți o fotografie frumoasă și originală? Fotografiile primite vor vorbi despre hobby-ul dvs. pentru a asocia și poate deveni un avatar excelent în sotsseti. Prin urmare, nu puteți ezita nici măcar să îndrăzniți să decideți cu privire la photoset.

Poze pentru o fotografie pe role

Primul lucru la care ar trebui să acordați atenție estefotograf: rolele cu role cresc semnificativ picioarele datorită înălțimii lor. Și poate fi interesant să bateți în fotografii. Rochie mai îndrăzneață - o fustă scurtă, un vârf deschis, un păr despicat și vei arăta uluitor. Luminatul machiaj pentru o fotografie în acest caz va fi relevant ca niciodată. De asemenea, pantaloni scurți și un tricou pot fi la îndemână. Poți crea o imagine a unei blonde romantice și sexy, sau poți - o seducătoare fatală, cu încredere în sine și puțină încrezătoare. Alegeți ceea ce vă place.

Dacă patinezi bine, poți în fața camereipentru a atrage un fel de truc. Dacă fotograful vă fotografiază de jos, practic de la sol, fotografiile vor fi foarte eficiente. În acest caz, puteți avea grijă de un fundal frumos - de exemplu, un peisaj urban, o chei sau razele soarelui.

O altă idee pentru o fotografie pe rotițeEste o fotografie în mișcare. Fundalul neclar în acest caz va face fotografia mai mult contrast. Și vei fi o protecție frumoasă, casca. Îți poți lua căștile cu tine.

Pentru persoanele fizice originale - ia un pachet de bile gonflabile. Veți arăta ușor și aerisit, pur și simplu zburați!

Dacă nu știți cum să faceți skate, dar foarteVreau să fac o fotografie, să nu disperați și să merg la studio. Acolo puteți crea aproape orice situație și puteți folosi diferite decorațiuni.

filmare pe role 1

tragere la fotografie pe role 2

filmare pe role 3

tragere foto pe role 4

filmare pe role 5

filmare pe role 6

filmare pe role 7

filmare pe role 8

filmare pe role 9