Photoshoot în stilul hippies

Subcultura a hippilor, formată în America însfârșitul anilor șaizeci ai ultimului mileniu, este încă relevantă. Filozofia vieții reprezentanților acestui grup social este aproape de mulți oameni moderni, prin urmare, fete aranjează deseori fotografii în stilul hippies. Nu este absolut necesar să respectăm cu strictețe principiile și legile acestui curent pentru a deveni proprietar al unor fotografii neobișnuite, imboldate cu spiritul timpului când starea rebelă a fost un semn al libertății.

Accent pe imagine

Imaginea pentru o fotografie în stilul unui hippie arede importanță capitală. Nu este atât de greu să o creezi, dar anumite reguli sunt încă necesare. Deci, ce ar trebui să fie hainele? În primul rând, ieftin. De ce? Deoarece hippies anilor șaizeci au încercat să se concentreze asupra faptului că nu haine face pe om, dar hainele om. Idei și elemente tipice hippie dulap pentru o sedinta foto poate fi găsit în a doua parte aproape, în cazul în care există cu siguranță lucruri adecvate. Acest lucru poate fi o fusta pe podea, țesături cusute din culori naturale sau luminoase, cu imprimeu floral mic, fără bluză sifon translucid care acoperă coapsa, vesta lenjerie, evazată blugi denim sau pantaloni scurți pantaloni de catifea cord. Hainele ar trebui să fie simple, libere și confortabile. Pregătirea pentru o ședință foto, și se uită la imagini într-un stil hippie, este greu să nu observi că accesoriile joacă un rol important în formă de modele. Acest lucru poate fi o bandă îngustă de corduri decorative sau de piele care fetele poartă pe cap, pentru fixarea de păr în vrac sau bratara cu multe elemente mici. Un alt accesoriu elegant - ochelari de soare cu lentile rotunde (tisheydy), dar ele nu sunt pentru toată lumea, astfel încât riscul nu este întotdeauna justificată.

Photoshoot în stilul unui hippie 1

Photoshoot în stilul hippie 2

Photoshoot în stilul hippilor 3

Locații pentru sesiuni foto

Cel mai bun loc pentru o astfel de fotografiere este natura, șipozițiile trebuie să fie astfel încât să poată discerne cu ușurință dragostea ta pentru libertate și pace în lume. Parcurile, piețele orașului, băncile rezervoarelor - mergeți cu aparatul foto unde nu veți fi deranjați de străini. În timpul filmării, modelul ar trebui să emită pace, liniște, armonie cu lumea înconjurătoare. Gânditor, căutând în depărtare, un zâmbet ușor și chiar poziții meditative sunt binevenite. Relaxați-vă, odihniți-vă și bucurați-vă de tăcere, iar fotograful va alege cu siguranță unghiurile optime ale camerei, astfel încât rezultatul sesiunii dvs. foto va fi o fotografie extraordinară.

Photoshoot în stilul hippies 4

Photoshoot în stilul hippies 5

Photoshoot în stilul hippies 6

Photoshoot în stilul hippies 7

Photoshoot în stilul hippies 8

Photoshoot în stilul hippie 9

Photoshoot în stilul hippies 10

Fotografii în stilul hippilor 11

Photoshoot în stilul hippies 12