trageți fotografia de lângă râu

Fotografii pe fundalul unui peisaj pitoresc potnu toată lumea se laudă. Și dacă te implora să umple album de fotografii ceva neobișnuit sau au nevoie de o imagine frumoasă pentru un avatar într-o rețea socială, apoi să ia aparatul de fotografiat și du-te în căutare de locuri interesante. Una dintre acestea ar putea fi râu.

Photosession pe râu - idei

Râul este un loc romantic, deci în afară deposturi și peisaje trebuie să vă gândiți la câteva puncte mai importante. În primul rând, imaginea. Imaginea ideală pentru o fotografie în apropierea râului este romantică, blândă, naturală. Faceți un machiaj natural, puneți-vă o rochie, dizolvați părul. Rochia nu trebuie să fie lungă - lungimea ei poate fi absolut orice. În fotografie veți arăta foarte blând, dacă vă scoateți pantofii și rămâneți desculți.

Idei pentru o sesiune foto pe malul râului:

  1. Mergeți desculți pe apă, gândindu-vă la cevabun. Imaginea va fi la fel de frumoasă, dacă sunteți pe ea sunt imprimate în față și înapoi. Țineți fusta lungă cu mâna, astfel încât să nu umezi marginea, dar să luați sandalele în cealaltă mână. Coroana de pe cap completează perfect imaginea unei persoane romantice care vrea să stea departe de zgomotul orașului.
  2. Stați pe malul râului, înfășurați-vă brațele în jurul picioarelor șiArunca o privire plictisita in distanta - una dintre cele mai bune pozitii pentru o fotografie. Dacă aveți păr lung, lăsați-i să cadă liber pe umeri sau să cravată o panglică frumoasă.
  3. În cazul în care banca fluviului permite, stai pe genunchi șiSe spală cu apă din râu. Acest lucru se poate face pe o piatră în picioare în apă. În fotografie veți simula o zână de pădure, mai ales dacă hainele dvs. sunt în culori deschise.
  4. Spune-ți despre sentimentele și gândurile tale, poți să ai o fotografie, unde stai într-o barcă. O astfel de imagine poate simboliza dorința dvs. de a merge pe o nouă cale sau de a vă lăsa coasta natală.

fotografia de pe râu 1

fotografii de pe râu 2

fotografii de pe râu 3

fotografii de pe râu 4

trageți fotografii de pe râu 5

fotografii de pe râu 6

trageți fotografii la râu 7

fotografii de pe râu 8

fotografii de pe râu 9