Stil icoane ale secolului XX

Femeile, nu întotdeauna cu aspect impecabil, darau un gust absolut impecabil, au devenit legende din istoria modei secolului trecut - acel stil pictograma 20, 40, ani 60 de ani, zeci de ani că evenimentele sale triste și dificile au zguduit întreaga lume. Aceste femei ar putea în astfel de condiții dificile ale vieții de zi cu zi, de război, revoluție, reorganizari, pentru a da lumii, cel puțin un pic de speranță, și frumusețea ei. Așadar, vă atragem atenția asupra femeilor care au primit numele icoanelor stilului secolului al XX-lea.

Cele mai elegante

Unghiular tip figura masculin și feminin șiCaracteristici delicate atât de natural și grațios combinate într-o frumoasă creație numită Greta Garbo. Actrita prefera minimalismul, costumele ei fiind intotdeauna extrem de stricte. Culoarea predominantă este neagră, dar se uită și se concentrează doar pe chipul divin al lui Greta. Caracteristici claritate, rafinamentul liniilor, buzelor batjocoritoare rece cu ruj luminos, si arata incontestabil frumos și puternic sub vălul de gene false și umbre groase exprimat durerea profundă și de puzzle.

O femeie care a transformat moda cu susul în jos,a devenit împărăteasa haute couture, prima dată în masca de un costum de pantaloni doamnă și de a crea o rochie legendar pic negru, marele Koko Shanel este, de asemenea, toate acestea fiind recunoscute icon moda si stil.

Și cum pot să nu vă amintiți frumusețea nepământeană, curat,Încadrați pe îngerii, virgini și imaculari. Stil icon 50s Fata cu ochi mari de încredere, talentat și frumos Odri Hepbern. Stilul ei este mai degrabă asexual, exprimat prin cuvintele "simplitate și confort". Dar cât de des ne întoarcem la tendințele modei, care a dat lumii pictograma stil Odri Hepbern de neegalat. breton scurt, jambiere, fusta clopot, pantaloni largi cu talie înaltă, rochie neagra cu bretele subtiri, ochelari de „Dragonfly“ și sprâncenele stufoase larg - această imagine a capturat inimile a milioane de oameni.

Icoane de stil ale secolului XX 1

Icoane în stilul secolului XX

stilul secolului al XX-lea 3

Stil icoane ale secolului 20 4

stilul secolului al XX-lea 5

Icoane în stilul secolului XX

Stil icoane ale secolului 20 7

stilul secolului al XX-lea 8

Stil icoane ale secolului XX 9