moda din anii '70

Nu până în prezent, în stilul secolului al XX-leaa șters toate fețele existente ale unui anumit stil și a deschis ușa unei lumi de auto-exprimare și posibilități nelimitate în crearea unei imagini individuale. Respectați regulile clare și respectați standardele specifice în stilul anilor '70 nu a fost relevantă. Poate că, din cauza acestor tendințe, anii 70 la modă au rămas deceniul mauveton. Eclectismul și lipsa de unitate a stilului de modă din anii '70 nu au împiedicat acest deceniu să intre în istoria modei secolului al XX-lea și să lase amprenta sa semnificativă.

Stil sovietic și mondial din anii '70

În Europa, designerii lucrează pentru masăConsumator, urmați regulile modului stradal, inspirați și idei proaspete în stilul stradal. Pe podiumul mondial se află nume noi ale designerilor de modă, creatorii nu își ascund numele sub denumirile companiilor. Parisul devine capitala unei noi modă de înaltă calitate, care și-a găsit originea în colecțiile Pret-a-porter. Moda mondială din anii '70 poartă o multitudine de stiluri diverse. Aici și retro, folclor, unisex, etno, hippies și disco.

Moda 70 de ani în Uniunea Sovietică nu este inferioarăPrin diversitatea lor, în ciuda regimului strict, tânărul sovietic încearcă să imite moda mondială, dacron și crimpplen devenind cele mai populare țesuturi ale acestei perioade. Șasezeci stricte nu sunt încă complet pierdute, iar geometria elegantă este prezentă în costume. Lungimea lui midi și maxi este cea mai tipică pentru anii '70, costumele de pantaloni cuceri rândurile femeilor de modă, tunici lungi, platforme înalte, sunt tipice acestor ani. Pantalonii și fustele care accentuează talia sunt mai relevante ca niciodată, sunt combinate cu cămăși de culori strălucitoare, țipătoare și de neconceput, numite în Uniunea "batniki". Aici, blugi ies pe podium, cucerind milioane de consumatori, indiferent de statut și vârstă. La moda, klesh și hippy stil, blugi sunt decorate cu broderie. Stoarcă blugi după bluzoane cu gât mare, care au primit numele amuzant de broască.

Rochii de moda din anii '70

În siluetele în formă de "A" ale rochiilor de 60 de ani,Sunt transferate și în anii '70 - moda permite totul, iar multe femei de modă preferă siluete retro auster. mini lungimea dispare în fundal, oferind o modalitate de a maxi poziții de lungime și midi, deși rochie scurta si blana lunga sau un strat - un punct culminant al anilor '70. Rochiile scurte au fost purtate în combinație cu cizme înalte și o platformă, care a dat imaginii o pianitate. O mare imprimare strălucitoare impodobește rochiile criminale din anii '70.

Bine ați venit în lumea modei amețitoare și imprevizibile din anii '70!

moda din anii 70 1

moda din anii '70 2

moda din anii '70 3

moda din anii '70 4

moda din anii '70 5

moda din anii '70 6

moda din anii '70 7

moda din anii '70 8

moda din anii '70 9