sutien cu pushapom ce este

Dacă natura nu a dat un sâni luxuriant, deloco scuză pentru a vă supăra și a ascunde figura dvs. feminin sub un out-of-oraș costum. Sutien cu împingere: că numai ei nu vor gândi, astfel încât femeia să se simtă mai atrăgătoare și mai încrezătoare, și de fapt aceasta joacă un rol important în viața ei? Astfel, sutienul selectat în mod corespunzător nu numai că poate să ascundă deficiențele bustului, ci și să-și sublinieze demnitatea. Și ei, cu siguranță, au fiecare. Principalul lucru nu este să faci o greșeală în alegerea ta.

Alegeți un sutien cu push-up

Așadar, înainte de a trece la detaliiavând în vedere toate nuanțele în alegerea acestui lenjerie delicată, este important de reținut că acest tip de lenjerie este un sutien cu efect numit "push-up". În cupe există o masă de cauciuc spumă, heliu sau silicon de umplere, datorită cărora sânul crește vizibil în dimensiune. În partea inferioară a cuștilor se află inserții din plastic sau metal.

Cel mai interesant lucru este că lenjeria de corp nu este popularădoar printre fetele cu prima dimensiune, dar și printre doamnele pomposoare. Cine nu vrea să sublinieze bogăția sa naturală? Cu ajutorul "pushap", pieptul nu atarna, iar rotunjimea lui este accentuata. Mai mult, proporțiile corpului se apropie de idealul frumuseții fiecărei femei.

Acest sutien este potrivit pentru rochii cu un neckline adânc, costume erotice.

În același timp, avantajul său fără îndoială este că după naștere el ajută la evitarea apariției vergeturilor.

Deci, dacă vorbim despre alegerea unei țesături, atunci idealăopțiunea va fi kulmaks. Acesta este un material modern, renumit nu numai pentru elasticitatea și frumusețea sa, ci și pentru capacitatea de a ventila perfect și a respinge orice umiditate.

Toată lumea știe că un sutien luat în mod corespunzător nu apasă, stoarce pieptul și nu face respirația dificilă. În plus, el nu ar trebui să "umbla" în timp ce ridică mâinile.

Modele de sutiene cu "push-up"

În lumea modei, se disting următoarele clasificări de lenjerie de corp de acest tip:

  • nivelul # 1. Echipat cu o cană moale, un astfel de sutien cu un "pushap" este mai potrivit pentru adolescenți. El ridică ușor glandele mamare, nu strânge pieptul;
  • nivelul 2. Lenjerie clasică, în care există cupe detașabile cu efect de volum. Aici puteți ajusta independent dimensiunea crescută a sânului;
  • nivelul 3. Se folosește umplutura de heliu. Își ridică pieptul și îl apropie;
  • nivelul # 4. Sutien cu un dublu "pushap" nu este destinat fetelor. Inserția de spumă face ca pieptul să nu fie unul, dar două dimensiuni mai mari.

sutien cu pushap ce este aceasta1

sutien cu pushap ce este this2

sutien cu pushap ce este this3

sutien cu pushap ce este this4

sutien cu pushapom that5

sutien cu pushapom that6

sutien cu pushap ce este this7

sutien cu pushap ce este aceasta8

sutien cu pushap ce este aceasta9