Cum sa devii un designer

Astăzi, designerul este unul dintre cele mai prestigioaseprofesii. Dar pentru a deveni una, nu este suficientă o dorință și chiar o pregătire specială. O persoană ar trebui să aibă un talent și un gust bun, care se va îmbunătăți cu anii. Să vedem ce este necesar pentru a deveni un designer.

Designeri haine la modă

În primul rând, să acordăm atenție designerilor de modă, care au devenit renumiți pentru abilitățile și munca lor lungă, perseverentă și scrupuloasă:

 1. Tom Ford în 2000 a primit premiul în nominalizarea "Cel mai bun designer de modă din clasa internațională". A lucrat în Casa lui Gucci și a vizitat directorul creativ la Yves Saint Laurent.
 2. Donatella Versace este designerul șef șivicepreședinte al Casei Versace. După moartea fratelui său Gianni, Donatella a luat frâiele în propriile sale mâini. Colecțiile Versace sunt încă foarte populare în moda modernă.
 3. Celebrul Ralph Lauren. Este demn de remarcat că înainte de aLauren a studiat știința. Numele său este cunoscut în întreaga lume.
 4. Marc Jacobs, care este nu numaifondatorul Casei "Marc Jacobs", dar și directorul creativ al "Louis Vuitton". Potrivit revistei "Time" în 2010, Jacobs a devenit unul dintre cei mai influenți oameni din lumea modei.
 5. Valentino Clemente Ludovico Jaravani. În popor, numele lui este pur și simplu Valentino. Cunoscătorul a descoperit abilitățile sale la vârsta școlară. De atunci, el nu-și schimba chemarea de a îmbrăca oamenii frumos.
 6. Unul dintre cei mai trendiști designeri de îmbrăcăminte este Lee Alexander McQueen. Cumpărătorul britanic a devenit renumit pentru colecțiile sale de haine elegante și colorate.
 7. John Galliano a fost cunoscut ca cel mai șocant designer.
 8. Designerul de femei Stella McCartney a fost mult timp criticat de jurnaliștii care i-au atribuit succesul faimosului tată al lui Paul McCartney.
 9. Betsey Johnson este creatorul unor costume luminoase și neobișnuite. În 2009 a primit o medalie onorifică de către Clubul Național de Artă pentru realizările sale speciale de modă.
 10. Duo-ul mondial de modă Dominica Dolce și Stefano Gabbana.

Ce ai nevoie pentru a deveni un designer?

Pentru a începe cu aceasta este necesar să fie definit, dacă este interesant pentru tinecoase, dragoste si stiu cum sa creezi cel putin haine simple. Apoi decideți dacă această calitate se referă la dvs. ca la creativitate. Aveți dorința de a crea ceva, de a schimba, de a decora, de a completa.

Pentru a deveni un designer de haine, ai nevoieobișnuiți-vă și dizolvați în lumea modei. Ar trebui să știți bine istoria modă, tendințele moderne, vizitați diferite spectacole pentru a vă dezvolta orizonturile și gustul estetic.

Încercați să lucrați într-un magazin de modă. Își asumați responsabilitatea de a sfătui clienții cu privire la alegerea hainelor. La urma urmei, practica este principalul lucru pe care depinde succesul viitoarei activități. Dacă aveți ocazia să urmați activitățile unui designer de modă profesională, nu ratați această șansă.

Gândindu-te la modul de a deveni un designer celebru, amintiți-vă acele calități pe care trebuie să le realizați în voi înșivă:

 • maniere bune;
 • punctualitate;
 • simțul umorului;
 • răbdare și perseverență;
 • perspectivă largă;
 • concentrarea atenției.

Și acum poți să te joci în siguranțăO școală specializată de modă pentru a obține o educație profesională. Bineînțeles, diploma este departe de a fi întotdeauna importantă în activitatea viitoare a unui specialist, dar trebuie să treceți prin pregătirea teoretică și practică corespunzătoare.

Nu uitați că nu toate sunt cunoscutedesignerii de modă au trecut prin prisma înțelegerii și acceptării activităților lor. Mulți dintre ei au avut și trebuie să obțină recunoaștere prin răbdare și perseverență. Prin urmare, gândindu-vă cum să deveniți un designer, incertitudinea că talentul dvs. va fi apreciată ar trebui să meargă la fundal.

Cum să devii un designer 1

Cum să devii un designer 2

Cum să devii un designer 3

Cum să devii un designer 4

Cum să devii un designer 5

Cum să devii un designer 6

Cum să devii un designer 7

Cum să devii un designer 8

Cum să devii un designer 9