cum să devii un designer de modă

Lumea modei atrage multe fete tinere șibăieți. Faima mondială, un brand de prestigiu, o serie de spectacole și o linie de clienți eminenți - aceia care doresc tinerii care încep o carieră în modă.

Principalul lucru este să decideți ferm pentru dvs.: "Vreau să devin un designer de modă!", Și să nu se abată de la decizia, să muncească din greu, făcând totul pentru a atinge obiectivul. Și ce anume trebuie să faceți, pentru a traduce dorința în realitate, articolul nostru vă va spune. În aceasta vom vorbi despre cum să devenim un designer de modă și, de asemenea, să încercăm să aflăm ce este necesar pentru acest lucru.

Ce ai nevoie pentru a deveni un designer de moda?

Prima calitate și cea mai importantăTrebuie să aibă un profesionist real - o capacitate de lucru imensă. Nu credeți că a fi ușor un designer de modă. Chiar dacă aveți talentul fără muncă grea, nu veți reuși.

De asemenea, este necesar să avem creativitate, imaginație bogată și abilitatea de a vedea lumea în toată diversitatea ei, și nu doar în modul obișnuit.

Este de dorit să beneficiezi de o educație de profil,Oferind cunoștințe cuprinzătoare, sistematizate. Dar nu este necesar - să înveți modelarea îmbrăcămintei, tăierea și coaserea este posibilă și independentă, la fel de bine ca să studiezi proprietățile și caracteristicile diferitelor materiale și materiale. În orice caz, pentru a continua auto-educația și auto-îmbunătățirea urmează o viață, în caz contrar degradarea profesională este inevitabilă.

De asemenea, este important să înțelegeți în mod clar ce anume doriți să creați - haine pentru mase sau lucruri unice care vizează selectați, cunoscători reali de modă înaltă.

Cum sa devii un designer de moda?

Cel mai important în procesul de profesionistdevenind o practică de designer. Nu te opri niciodată pe teorie, tot ce este nou pe care l-ai învățat, învățat, ar trebui să verifici imediat și să încerci în practică. Prin urmare, cel mai bun pas pentru a începe o carieră de designer de modă este să găsești un loc de muncă în atelier sau să devii asistent unui designer de modă. Astfel, veți cunoaște imediat aspectele practice ale lumii modei și veți putea să le evaluați în mod adecvat capacitățile.

Nu fiți prea conștienți, dar nuAscundeți în "colțul îndepărtat". Nu vă fie frică să vă exprimați părerea și să vă oferiți ideile, ci să învățați cum să percepeți corect critica - să nu vă ofensați și să nu încercați să vă demonstrați cazul. Fiți pregătit și pentru furtul de idei și faptul că și cele mai strălucite și reușite proiecte ale dvs. ar putea să nu reușească doar pentru că nu sunteți încă bine cunoscuți și autoritari. Aveți răbdare și nu renunțați - și atunci mărturisirea pentru voi va veni cu siguranță.

Inspirați ideile altor designeri, aflați istoria modă și biografiile designerilor celebri. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți principiile dezvoltării modă.

Pentru a vă stabili ideile pe hârtie și să le avețiposibilitatea de a le împărtăși oamenilor a căror opinie este importantă pentru dvs., să înveți să desenezi. Viața și munca designerului fără schițe este imposibilă. În primul rând, puteți învăța să desenați cu un creion și, în viitor, va trebui să stăpâniți mai mulți editori grafici și programe de calculator pentru desen.

Acum știi cum să devii un designer de modă faimos,și probabil că în anii următori veți deveni cea mai stralucitoare descoperire a lumii modei. Credeți în voi și amintiți-vă că succesul vine la cei care aspiră la el.

cum să devii un designer de modă 1

cum să devii un designer de modă 2

cum să devii un designer de modă 3

cum să devii un designer de modă 4

cum să devii un designer de modă 5

cum să devii un designer de modă 6

cum să devii un designer de modă 7

cum să devii un designer de modă 8

cum să devii un designer de modă 9