Pantofi întinși ce să facă

Multe femei de modă se confruntă adesea cu acest lucruProblema ca pantofii întinși. Mai ales o astfel de neplăcere se întâmplă adesea la doamna de afaceri și la fetele care duc un stil de viață activ. Cu mersul pe jos frecvent și, uneori, alergat, uzura pantofilor se produce mult mai repede. În primul rând, desigur, aceasta se referă la integritatea și elasticitatea materialului. În acest caz, opțiunea cea mai de succes este de a cumpăra o nouă pereche trendy. Cu toate acestea, această metodă nu este potrivită pentru toată lumea, atât material cât și psihologic. După ce răsfoiți pantofii favoriți pot strica starea de spirit.

Dacă încălțămintea este întinsă, atunci cea mai eficientăMetoda este de a umple spațiul gol. Cu toate acestea, ar trebui să alegeți cu atenție umplutura. Este necesar ca materialul pe care îl umpleți de la picior sau călc în mod ideal să ia forma unui pantof. Curele de nylon sunt cele mai bune pentru acest lucru. Tăiați o parte din nailon și pliați-l în șosete. Acest material este moale și elastic. El va sprijini perfect forma.

Dacă pantofii din piele erau întinși?

În cazul încălțămintei întinse din piele, este mai binepentru a cumpăra în magazine specializate perne-frunze libere. Alegeți materiale de umplere pentru încălțăminte din piele. În magazine similare există frunze libere atât pentru o șosete, cât și pentru călcâi. În acest caz, capronul nu ajută prea mult, deoarece va aluneca pe pantofi, iar efectul va fi mic.

Stretched pantofi ce să facă 1

pantofi întinși ce să facă 2

Ce ar trebui să fac dacă pantofii de piele sunt întinși?

Dacă pantofi de piele întinsă, apoi în plus față de drumCu chiloți capron poate încerca să spală pantofii și să-l usuce pe o baterie sau pe un alt încălzitor. Acest lucru va face deja pantofi de piele de căprioară și vă poate ajuta în situația creșterii dimensiunii. De asemenea, puteți cumpăra branț adeziv special din gel. Ele sunt vândute în magazine specializate de încălțăminte. Astfel de tălpi interioare fixează piciorul și nu sunt vizibile deloc, deoarece acestea sunt selectate în funcție de dimensiune și sunt lipite pe picior. Prin urmare, această metodă este potrivită chiar dacă pantofii tăi de piele deschisă.

pantofi întinși ce să facă 3

pantofi întinși ce să facă 4