Cum sa devii un designer

haine de designer - cum suna! Este doar o profesie fantastică - cât de multe oportunități ca și idei de la tinere talente?! Dar, printre altele, este de asemenea călătorie dificilă, cu hopuri.

Să gândești cât de multe calitățiaveți haine de designer. Mulți cred că este suficient să poți să pictezi și să te simți frumos. Nu, draga mea, aceasta este o părere greșită. Designerul modern de haine este persoana universală care ar trebui să combine două persoane. Primul, posedând o mentalitate tehnică, abilitatea de a crea desene, de a selecta țesături și de a crea haine. Cu toate acestea, toate cele de mai sus pot și să învețe, dar acesta este doar primul pas în carieră. Dar cel mai important lucru din profesia de designer este practic imposibil de învățat. Nu este suficient să puteți desena, este necesar să puteți simți lucrul pe care îl creați! Trebuie să țineți cont și de cele mai mici detalii ale imaginii pe care o creați, de culoarea, proporțiile și combinațiile.

Există o opinie că designerii nu devinsunt născuți. Poate, într-o oarecare măsură, dar, de fapt, cu o muncă și dedicare sporită, este posibil să devii un designer la modă și în căutare de haine - ar fi o dorință.

Ce ai nevoie pentru a deveni un designer?

Înainte de a începe să lucrați, trebuie să determinați,dacă puteți deveni un designer. Pentru aceasta, la prima etapă, amintiți-vă școala, vă plăcea subiectul "instruirii forței de muncă" în școală, pentru că aceasta este prima și pentru multe școli de proiectare care nu au fost realizate pe deplin.

A doua întrebare pe care trebuie să o pună toată lumeaun designer de îmbrăcăminte începător - ești o persoană creativă? Dacă sunteți atrasi de lucruri mai standard și nu aveți dorința deosebită de a schimba nimic, poate că designul de haine nu este deloc o chemare?

Foarte des designerii de haine auPentru a desena, trage. Dar cum altfel? O profesie necesită schițe constante, fie că sunt bluze, pantaloni, fuste sau rochii. Îți place să te angajezi în acest tip de creativitate? Ai talent?

Merită să te gândești dacă ești gata să te dedicio căutare infinită pentru ceva nou, neobișnuit și neobișnuit? Dacă ați răspuns da la oricare dintre întrebările de mai sus, atunci cu siguranță veți reuși!

Vreau să devin un designer de haine - de unde să încep?

După cum știți, predarea este ușoară. Totul în viața noastră trebuie învățat. Înainte de a intra într-o instituție orientată spre design, merită să încercați să stați la masa creativă și să faceți câteva schițe. După aceasta, evaluați-vă munca, arătați-i oamenilor apropiați de dvs. Dacă ați primit laude de la rude, prieteni și cel mai important de la voi înșivă - atunci cu un suflet calm și alegeți și intrați în universitate în această direcție. În plus față de universitate, puteți merge la un profesor personal, la un curs sau la o școală de proiectare. Dar, în orice caz, nu uitați că trebuie să muncești din greu oriunde te duci.

Școala de proiectanți

Pentru a deveni un designer la modă și faimos,Nu este suficient doar să fii capabil să desenezi frumos și să ai un sentiment de stil. Pentru a obține un loc de muncă, după cum știți, aveți nevoie de o diplomă. Și o puteți obține în mai multe moduri. Practic este:

  • Universități cu accent pe studiul de proiectare;
  • Școala de proiectare;
  • cursuri de proiectare.
  • Deveniți un designer de modă

Desigur, nu toți angajatorii vor fi surprinșiînvățământul superior, dar diploma de finisare a cursului - cu siguranță. Prin urmare, dacă ați decis cu fermitate să vă realizați în profesia de designer-designer, atunci merită să căutați o școală de design adecvată în orașul tău.

Și în final vreau să spun că această carierăhainele de designer depinde atât de mult de educația primită, ci de dorința și dedicarea profesiei. Nu uita niciodată acea faime și bani ca oamenii curajoși și entuziaști.