Cum să vă creați propriul stil

Pentru o lungă perioadă de timp deja posesia unui stil luminos și interesantA devenit un bilet pentru un viitor minunat nu numai pentru bărbați, ci și pentru femei. Oamenii întotdeauna interesant să vorbesc și de a ajuta pe cei care este simpatic, în afară, aceasta ajută rezolva multe dintre întrebările fundamentale ale vieții -. Pentru a crea o familie cu un iubit-o, o cariera de succes, etc. Prin urmare, nu vom insista asupra clarificării tuturor adevărurilor inteligibile, și începe să lucreze Plan - cum să vă creați propriul stil.

Literatură educațională

Datele externe bune - fețe și figuri frumoaseÎncă nu este suficient pentru a vă dezvolta stilul. Trebuie făcută cu grijă și profesionalism. Cu toate acestea, nu toată lumea își poate permite să angajeze un producător de imagini, stilist și artist de machiaj, așa cum fac vedetele. Prin urmare, oamenii obișnuiți trebuie să învețe câteva lecții pe cont propriu.

În acest scop, o pregătire specialăliteratură. Când vorbim despre stilul femeii, nu ne putem imagina fără femeia însăși și, prin urmare, nu ne putem limita la aspectul exterior al problemei.

Cărțile care conțin sfaturi despre comportament, auto-promovare, selecție de haine și, în general, acoperă principalele aspecte legate de crearea imaginii și stilului, pot fi găsite în cel puțin doi autori:

  • Shepel V. M .;
  • Eugenia Shatskaya.

În cărțile lui Shepel se pot găsi o mulțime de informațiiImaginea și carisma. Sunt disponibili pentru a explica cum să devină atrăgători pentru ceilalți și cât de important este nu numai stilul, ci și conștiința interioară.

Cărțile lui Shatsky oferă mai multe informații despre cum să se comporte la o femeie și cum să se îmbrace în mod corespunzător pentru a arăta elegant.

Dacă luați în serios crearea stilului dvs., atunci aceste cărți vor ajuta în etapele inițiale.

Inventarea imaginii

După ce conceptele de "stil", "imagine" și "carisma" au devenit clare, este timpul să începem să creăm o imagine individuală.

În viață, aproape fiecare femeie are trei imagini, pe care ea încearcă în fiecare zi.

de lucru

O doamnă de afaceri poate fi șeful unei companii șicasierul obișnuit și, în funcție de poziția și specificul lucrării, ce elemente de îmbrăcăminte îi vor potrivi vor fi în armonie cu locul de muncă și statutul, precum și cu cele care vor aduce o poftă de mândrie acestei imagini.

Dacă luați exemplul unui casier, atunci apare întrebarea -cum să aducă o poftă de mâncare imaginii, dacă există o formă specială? Și aici trebuie să acordați atenție reprezentanților profesiei - cu siguranță mulți au observat că uneori fetele reușesc să pară mai atractive în comparație cu colegii lor, cu ajutorul părului, părului de păr, manichiură.

O altă profesie care necesită o imagine laconică este farmacistul. Și în acest caz, este necesar să diversificăm imaginea nu cu ajutorul hainelor, ci cu ajutorul bijuteriilor - inele, brățări și coafuri.

De asemenea, directorul firmei consideră dificilă realizarea unei imaginiinteresant, pentru că un stil strict birou este foarte limitată și solicitante forme. Sublinierea caracterul masculin - intenționalitate, perseverență, stăpânire de sine, puteți utiliza cravată de sex feminin. Tie - o picătură în mare printre posibilitățile de a face stilul tau interesant, asa ca fiecare femeie ar trebui să se gândească la ea însăși, în funcție de natura și comportamentul său, indiferent dacă este vorba de o cravată sau eșarfă franceză, cizme masive înalte sau pompe pur fusta, drept sau yubka- montare creion.

acasă

Crearea propriului stil ar trebui să fie completă șiașa că nu te grăbi să faci afaceri, dacă intenționezi să te uiți la muncă la 100% și să mergi acasă într-o rochie de toaletă grasă. Ea influențează stima de sine și, prin urmare, este vrednic să vă prezentați stilul, dacă există deficiențe în el, nu va funcționa.

Alegerea unui stil de casă, merită să alegeți ceea ce vă imaginați acasă - un bucătar-șef cu mâncăruri delicioase, o hostessă, să frecați rafturile de bibliotecă să strălucească sau pur și simplu să vă decorați casa.

Purtați șorțuri originale, papuci amuzanțipisici de pradă sau feminin, cu un pompon de blană pe călcâie, rochii de mătase sau terry cu o glugă, pijamale de noapte sau pijamale cotonovye. Toate aceste elemente de haine sunt absolut opuse în stilul lor și trebuie să alegeți unul.

feminin

Fiecare femeie încetează să mai fie angajatăorice serviciu sau gospodină, când se află la o întâlnire cu un bărbat iubit. Prin urmare, imaginea destinată vizitelor sau întâlnirilor regulate cu cei dragi ar trebui să devină o categorie separată.

Cum să te supui în compania unui om decide fiecarefata in sine - depinde de pozitiile ei personale si de dorinta barbatului - ce fel de fata vrea sa vada alaturi de el. De exemplu, un bărbat care poartă în mod constant costume de afaceri și cămăși nu se va potrivi cu o fată care preferă adidași, tricouri lungi largi și blugi sfâșiat. De asemenea, ar fi ridicol să arătăm ca un cuplu în care un bărbat poartă adidași cu șireturi și blugi multicolore, cu un motiv în genunchi, și fetele - rochii elegante cu pantofi basci și cu toc înalt. Crearea acestei imagini necesită, de asemenea, luarea în considerare a situației și a persoanei cu care intenționați să vă legați viața.

Noi aducem la viata

Dacă nu aveți suficientă imaginație pentru a veni cu propriul dvs. stil,acesta poate fi copiat de la vedete de film, prezentatori de televiziune sau personaje de film. Colectați filme în care se joacă imaginea pe care doriți să o potriviți - o frumusețe fatală, un intelectual rece sau o dragă, care gustă pe toată lumea și îi iartă pe toată lumea. Acordați atenție modului în care această imagine este prezentată de heroine, ce fel de haine au și, cel mai important, acțiuni, deoarece stilul este doar o reprezentare externă a esenței voastre interioare.

Cum să vă creați propriul stil 1

Cum să vă creați propriul stil 2

Cum să vă creați propriul stil 3

Cum să vă creați propriul stil 4

Cum puteți crea propriul stil 5

Cum puteți crea propriul stil 6

Cum să vă creați propriul stil 7

Cum puteți crea propriul stil 8

Cum să vă creați propriul stil 9