Heel sau wedge - cum să faci alegerea potrivită

Recent, multe femei de modă preferăPurtați pantofi pe o înălțime ridicată. În plus, astăzi nu este dificil să faci o alegere bună, deoarece varietatea de modele, culori și adăugiri este foarte largă. Pentru multe femei de modă, să crească în sensul literal al cuvântului - ocazia de a demonstra o figură frumoasă, care aparține modă și un stil de stil. Cu toate acestea, mulți oameni au dificultăți în această problemă. La urma urmei, poți să te ridici ca și cu o pană și să purtați pantofi cu tocuri. Dar, aici este ce alegere va fi corectă din toate punctele de vedere, este greu de spus în mod neechivoc. În acest caz, stilistii recomandă stabilirea priorităților în funcție de preferințele lor.

Heel - argumentele pro și contra

După cum știți, pantofii cu călcâi își fac propriile lorProprietar elegant, rafinat și elegant. Un alt privilegiu al călcâiului este că este o modalitate foarte bună de a demonstra picioarele subțiri, desigur, în combinație cu un dulap adecvat. Cu toate acestea, un toc înalt nu este întotdeauna practic și convenabil. Mai subțire tocurile, mai puțin stabile, care pot duce la probleme minore sau mai mari și nu sunt foarte convenabile la mers. În plus, în pantofii de ac de păr, foarte des există probleme cu căptușeala, care se rupe sau se rupe datorită prezenței spațiului dintre partea din față și cea din spate a pantofului. Și dacă problema cu instabilitatea poate fi rezolvată cu călcâi larg sau mic, atunci problema cu crestarea se manifestă mai devreme sau mai târziu. Mai ales dacă pantofii sunt bugetari sau substandard. Cu toate acestea, popularitatea încălțămintei pe călcâi este întotdeauna ridicată. La urma urmei, călcâiul îi face pe posesorul său mai feminin și mai fragil, ceea ce face posibil ca jumătatea bărbătească să aibă grijă de tovarășul său.

Ce este bun despre o pană?

O alternativă la tocuri era întotdeauna pantofipene. Dacă comparăm aceste plăcuțe, atunci, desigur, pană are avantaje în confort, stabilitate și confort. De asemenea, pantofii de pe o pensetă se potrivesc bine cu stiluri de îmbrăcăminte clasice și mai relaxate. Cu toate acestea, deoarece creșterea penei este mai mare, pantofii sunt mai puțin atractive, aspectul general este mai dur, ceea ce, desigur, nu adaugă feminitatea și sexualitatea.

Prin urmare, alegerea între pantofi cu tocuri șiPe o pană, este necesar să țineți cont nu numai de preferințele personale ale gustului, ci și de scopul evenimentului pe care îl veți aduna, temele, situația și dulapul în general. Dacă încercați să creați o imagine elegantă sexy care va fi amintită și va rămâne în memorie pentru o lungă perioadă de timp, cea mai bună soluție vor fi pantofii frumosi cu tocuri. Și dacă pentru tine, în primul rând, problema confortului și a caracterului practic este importantă, atunci pantofii pe o pensetă vor fi indispensabili. Cu toate acestea, luând pantofi elegant, în orice caz, veți fi pe partea de sus.

călcâi sau pene - cum se face alegerea corectă 1

călcâi sau pene - cum să alegeți corect 2

Heel sau wedge - cum să faci alegerea corectă 3

călcâi sau pene - cum se face alegerea corectă 4

Călcâi sau pene - cum se face alegerea corectă 5

Heel sau pene - cum să faci alegerea potrivită 6

toc sau pană - modul de a face alegerea dreptul de 7

Călcâi sau pene - cum să alegeți corect 8

Călcâi sau pene - cum se face alegerea corectă 9