Cele mai elegante celebrități 2013

In fiecare an celebritatile nu inceteaza sa uimeascapublice. Costumele devin mai îndrăznețe, mai interesante, uneori chiar absurde. Unele stele nu se pot lăuda de gust. Criticii sunt nemilosi pentru astfel de persoane. Dar sunt cei care sunt considerați merituoși celebritățile cele mai elegante. Ei gândesc cu grijă prin garderoba lor și merită o astfel de glorie.

Liderii absoluți printre stelele cele mai elegante

Multe reviste publică cel mai mult ratingurileStiluri hollywoodiene și nu numai. Câștigătorii laureațiilor în cursa de modă au fost la Kate Middleton. Este renumit pentru un gust impecabil, chiar și criticii nu pot argumenta cu acest lucru. Costumele ei sunt elegante, de obicei tăiate de afaceri și, cel mai important, întotdeauna combinate cu acest eveniment. Atenția deosebită merită actrița Carrie Washington. Numai afirmații măgulitoare sună în direcția ei. Publicul, în special criticii de modă, este încântat de faptul că această fată poartă un covor roșu. După cum arată practica, vedetele de top sunt nu numai femei, ci și bărbați. Lider indisputabil printre jumătatea masculină a populației în abilitatea de a se îmbrăca este Justin Timberlake.

Încercați să nu rămâneți în urmă

Cele de mai sus nu mai numesc pe nimeniPentru a surprinde. O stea perfectă în selecția celor mai elegante echipamente se poate lăuda cu starul Carmen Del Orefais. Acest model de 82 de ani uimește pe toată lumea cu îndrăzneală în alegerea tinuților. Ea este elegantă și elegantă. Încă o dată, ea a dovedit-o, jucând pentru Vogue.

Recunoașterea de la alții poateLăudați-o pe Jessica Chestane. Jeansul este cel mai bine purtat de Zoe Saldana - steaua Avatarului. Cu sarcina de a purta costume clasice, Emma Stone face o treabă excelentă. Opusul său complet este Solange Knowles, o actriță talentată, sora Beyoncé. Acest fashionista este cunoscut ca o femeie riscantă atunci când vine vorba de alegerea costumelor.

Printre cele mai elegante vedete sunt creditate și KateBosworth, Lily Collins, Nicole Richie și Gwyneth Paltrow, care s-au remarcat în mod special - revista People a recunoscut-o ca fiind cea mai frumoasă femeie în 2013. În plus, ea este una dintre cele care sunt celebre pentru capacitatea lor de a se îmbrăca. Sarah Jessica Parker se poate lauda cu rochii de seara chic si nu numai. Dar în viața obișnuită de zi cu zi, ea preferă să se îmbrace pur și simplu și confortabil. Multe alte celebrități aderă la același principiu. Cheia succesului în alegerea echipelor este abilitatea de a înțelege ce și unde puteți și trebuie să vă îmbrăcați.

Cele mai cunoscute celebrități 2013 1

Cele mai elegante celebrități 2013 2

Cele mai elegante celebrități 2013 3

Cele mai celebre stiluri 2013 4

Cele mai elegante celebrități 2013 5

Cele mai elegante celebrități 2013 6

cele mai elegante celebrități 2013 7

Cele mai cunoscute celebrități 2013 8

Cele mai elegante celebrități 2013 9