Cum să arăți mai tânăr decât anii tăi

Deși timpul devine treptat simțit,Pentru a păstra frumusețea și tineretul poate fi prin îngrijirea atentă a dumneavoastră și aplicarea de artiști de machiaj sfaturi. În plus, este important să observăm un compromis între dorința de a arăta tineri și de a păstra farmecul deosebit al maturității feminine.

Machiaj - să arăți mai tânăr și să nu exagerați

Destul de ciudat, suma aplicatăCosmetica cu vârsta ar trebui să scadă. În plus, schema de culori ar trebui să fie, de asemenea, foarte scăzută. Iată câteva recomandări importante de la artiștii și cosmetologii calificați:

 • Mijloacele de tonare ar trebui să aibă consistență lichidă și textura ușoară. O fundație sau o pulbere groasă vor evidenția ridurile;
 • Excludeți machiajul de bronzare și bronzarea. Este necesar să alegeți un ton cât mai aproape de culoarea naturală a pielii;
 • Umbrele ar trebui să fie culori pastelate, de preferință cu mama de perle. Particulele reflexive ascund semnele de dispariție a pielii pleoapelor;
 • Atunci când alegeți un ruj, ar trebui să preferați culori calde de lumină;
 • o atenție deosebită ar trebui acordată sprâncenelor, pentru a le urmări forma și densitatea.
Cum să te îmbraci și să arăți mai tânăr, și nu pare ridicol?

Unele femei vorbesc despre cumUită-te mai tânăr, sfătuit să se îmbrace într-un stil de tineret. De fapt, este doar să găsim mijlocul de aur, deoarece Excesiva obsesie cu haine pentru tineri este irelevantă la maturitate și pare ridicolă. Cum sa aratati tineri - sfaturi pentru stilisti sa aleaga un garderoba:

 • De preferat, în stil clasic, cu elemente casual;
 • Printre lucruri trebuie să existe pantaloni stricți și o fustă de lungime medie;
 • pulovere și bluze, este de dorit să alegeți o tăietură liberă cu un neckline adânc pentru a ascunde defectele figurii;
 • Rochii trebuie să fie elegante și discrete;
 • pentru blugi de odihnă și mers pe jos pe figura și cămăși libere, tricouri;
 • accesoriile pot fi luminoase și neobișnuite, dar nu ar trebui să fie prea multe;
 • Pantofii ar trebui să fie aleși pe un călcâiu sau o platformă elegantă. O mers frumoasă și ușoară depinde direct de cât de confortabil sunt încălțămintea.

Coafuri si tunsori - sau cum sa arati 10 ani sub 50?

Parul are o importanță deosebită în crearea imaginiiși un aspect frumos. Și nu este necesar să schimbați radical imaginea, trebuie doar să o corectați ușor. Ce să faci și să arăți mai tânăr și să păstrezi stilul individual al coafurii:

 1. Refuzați de nuanțe întunecate. Aceasta nu înseamnă că este necesarSă fii recolorată în blonda. Este suficient să ușurați culoarea părului sau să tonați mai multe fire pentru 1-2 tone. Această metodă va da strălucirea părului cu strălucire și overflow.
 2. Dați un aspect natural. Stylingul, desigur, este necesar, dar nu ar trebui să fieaplică peste măsură mijloace de fixare sau de a face un val chimic tradițional de bucle fine. Parul ar trebui să arate natural, firele moi care curg frumos în jurul feței și îi dau vizual forma corectă.
 3. Strângeți bretele. Bretelele nu sunt doar un atribut al unei coafuri pentru tineri. Ajută la ascunderea ridurilor pe frunte și accentuează ochii. Principalul lucru este să alegeți unul potrivit

  cum să arăți mai tânăr

  forma bretonilor în funcție de tipul feței.
 4. Încearcă o tunsoare scurtă. Parul scurt arata intotdeauna mai bine ingrijit si mai usor de stabilit. În plus, există o mulțime de tunsori scurte, acestea sunt interesante să se uite cu diferite opțiuni de colorare și simetrie.
Starea de spirit - tineret

Cel mai important lucru în păstrarea tineretului este pozitivatitudine. Ar trebui să zâmbiți mai des, să găsiți farmec la orice vârstă și să continuați să vă admirați. Privind tineri la 40 de ani este foarte ușor, dacă te simți ca 20.