cum să folosești jucării sexuale

În mod normal, toți avem un set de instincte, inclusivnumărul și instinctul animal pentru atragerea bărbaților și a femeilor. Natura ne-a creat în așa fel încât un om are tot ce este necesar pentru plăcerea unei femei și o femeie cu ceea ce este necesar să se bucure de un bărbat. Se pune întrebarea: de ce aveți nevoie de jucării sexuale?

De ce și cum?

Dacă aveți o întrebare, cum să utilizați sexuljucării, înseamnă că în viața ta sexuală există ceva (sau ceva ce nu) care nu te satisface. Sex jucării potrivi cupluri cu temperamente diferite: atunci când un om vrea să rapid, și femeia încet și pentru o lungă perioadă de timp. Ei bine, desigur, modul de utilizare a jucăriilor sexuale trebuie să cunoască persoanele care, prin împrejurări coincidența vieții într-un anumit moment sunt fără un partener și fără necesitățile vieții - nevoile de agrement.

vibrator

Vibratorul este cel mai popular atribut feminin. Dar, în ciuda prevalenței, multe femei încă nu știu cum să folosească în mod corespunzător jucării sexuale de acest tip.

Înainte de utilizare, vibratorul trebuie spălat (dacăeste rezistent la apă), puneți pe un prezervativ (pentru a nu sparge microflora vaginală) și introduceți-l în vagin. Când simțiți că sunteți confortabil, porniți-l și încercați viteze diferite. Învățați-vă sentimentele, numai apoi încercați împreună cu un partener.

vibrator

Frumusetea dildo-urilor este că nu o facau nevoie de baterii și nu creează zgomot. Înainte de utilizare, trebuie lubrifiat cu un lubrifiant special pe bază de apă. Apoi totul depinde de tipul de dildo:

  • cu o creasta flexibila - vibratorul se indoaie si isi mentine pozitia dorita, il indoieste perfect si apoi intra;
  • cum să folosești jucării sexuale

  • anal-vaginal - conceput pentru utilizare "pe ambele părți";
  • Fiecare specie poate fi utilizată împreună cu un partener.
Bile vaginale

bile vaginale folosite pentru a întări mușchii vaginului după naștere incontinență, precum și femeile care doresc sa consolideze muschii planseului pelvin pentru a atinge un orgasm fără precedent.

Bilele vaginale trebuie introduse și uzatedespre tampoane. Ridicați piciorul, introduceți unul după celălalt, pre-golind vezica. Bilele se vor mișca când vă mutați, dându-vă neplăceri și întăriți vaginul.